Schimbarea lui Justin Bieber

7 aprilie, 2015

Justin Bieber este unul dintre cei mai cunoscuţi şi controversaţi cântăreţi la momentul actual. Managerul artistului l-a descoperit pe acesta în anul 2007, prin intermediul videoclipurilor postate pe Youtube

Justin Bieber este unul dintre cei mai cunoscuţi şi controversaţi cântăreţi la momentul actual. Managerul artistului l-a descoperit pe acesta în anul 2007, prin intermediul videoclipurilor postate pe Youtube. Scooter Braun a fost atât de impresionat de ceea ce a auzit, încât a contactat-o de îndată pe Pattie, mama lui Justin. Odată convinsă, mama adolescentului l-a adus pe acesta să-l cunoască pe Usher în Atlanta, Giorgia. Şi de la semnarea contractului de impresariere şi până la fenomenului Bieber n-a fost decât un pas.

A devenit mai întâi primul artist care a avut şapte melodii în topul Billboard Hot 100 chiar de la începutul carierei, apoi a reuşit performanţa de a ocupa locul 1 în topurile muzicale din mai multe ţări cu o melodie care răsuna în minţile tuturor. Vorbim, bineînţeles, de hitul ”Baby”.

Însă, de la 8 ani (vârsta lansării) şi până la 21 (cât are în prezent) artistul a trecut printr-o puternică metamorfoză.

Schimbarea lui Justin Bieber

Recent, artistul a petrecut două luni în campania ”I`m a Good Guy”, unde a învăţat să se comporte ca o persoană onorabilă, conştientă şi matură. Acesta a demonstrat că îi pare cu adevărat rău de toate greşelile pe care le-a făcut de-a lungul carierei sale. Amintim desigur de scandalul în care i-a adresat vorbe triviale fostului preşedinte Bill Clinton, de încăierarea cu Orlando Bloom din cauza presupusei idile cu Miranda Kerr, de toate altercaţiile cu modele cu care s-a întâlnit sau nu, şi de nesfârşita tragedie din jurul copilului geniu care ajunsese aproape teribilist. Toţi fanii erau consternaţi cum fenomenul muzical se transformase în Bieber şi problemele dese cu justiţia. Un clişeu. Un băiat talentat care ajungea copilul problemă. Însă toate acestea au cunoscut un sfârşit. Iată prin ce a trecut Bieber ca totul să intre pe un făgaş normal.

Schimbarea lui Justin Bieber – Ultimatumul

La sfârşitul anului trecut, echipa de management a artistului i-a dat un ultimatum: să-şi schimbe comportamentul sau va fi lăsat de unul singur. ”Le ajunsese. Ştiau că ameninţarea de a-şi da demisia era singura şansă ca Justin să conştientizeze ce se întâmplă. (...) S-au săturat de atâta ridicol. I-au spus despre casa de discuri că se vede nevoită să renunţe la el. Era un ultimatum. Comportamentul lui ajunsese înacceptabil”, a declarat o sursă din staff-ul cântăreţului.

”Independeţa lui (n.r. Justin Bieber) începuse să dăuneze afacerii. Intra în tot soiul de probleme legale.”, completează o altă sursă.

Schimbarea lui Justin Bieber – Sfârşitul relaţiei cu Selena Gomez

La început şi-au ţinut relaţia secretă. A fost obligat să facă acest lucru, din punct de vedere strategic. Pe de o parte o apăra pe Selena de tot soiul de ameninţări, şi pe cealaltă parte fanii lui aveau o imagine intactă cu artistul. Un Făt-Frumos singur. Nu putea să-şi strice imaginea cu o relaţie nesigură, cu suişuri şi coborâşuri, cu drame şi bezele ocazionale.

În 2011, şi-au recunoscut relaţia. A fost trecerea de la copilul Bieber la adolescentul Bieber. Apariţia celor doi pe covorul roşu la Vanity Fair Oscar party a fost o lovitură de imagine benefică pentru Justin Bieber.

Însă, în 2013 lucrurile au alunecat pe o pantă. Dacă nu s-ar fi vorbit atât de problemele artistului cu Justiţia cu siguranţă s-ar fi vorbit despre relaţia on-off cu Selena Gomez. Lucrurile urâte, infidelităţile artistului, au început să iasă la iveală. Era de nestăpânit. După aproape patru ani, lucrurile erau clare: cuplul Jelena se destrămase. Toată această dramă amoroasă le-a oferit managerilor ocazia de le atrage atenţia fanilor din nou asupra lui Bieber, însă de data asta, asupra activităţii profesionale.

O sursă preciza în legătură cu acest subiect: ” E bine că ea (n.r. Selena Gomez) nu mai e în preajmă, acum el poate fi luat mai în serios. Asta este ceea ce vrea toată luma. Ţinând titlurile ziarelor cu relaţia ta amoroasă, distrage atenţia de la ceea ce contează de fapt.”

Schimbarea lui Bieber – retragerea din reflectoare

După 18 luni de comportament scandalos,apariţiile starului erau plictisitoare. Devenise irelevant. Nu era că Bieber nu mai putea fi arestat, ci faptul că putea doar că nu mai conta. Echipa lui trebui să facă ceva rapid. ”Au decis să-l scoată din lumina reflectoarelor pentru o perioadă. Pentru a da publicului o pauză de la el. Era prea peste tot, făcând nimic. Totodată, a fost timpul potrivit pentru ca Justin să se regăsească. Totul se sfârşise. Fără Bieber care să conducă imprudent o maşină scumpă, fără o companie nepotrivită... Nu mai exista poveste pe care echipa de PR să o acopere.”

Schimbarea lui Bieber – scuze cerute

Lumea ajunsese să-l urască pe Justion Bieber. Nu mai e niciun secret în această afirmaţie. Doar menţionare numelui lui pe reţelele de socializare crea o adevărată isterie. Era la un pas de a deveni versiunea masculină a lui Lindsay Lohan.

Pentru a încheia această eră, Justin trebuia să le reamintească fanilor cât de plăcut este. Iar pentru asta a fost nevoie ca starul să facă înconjurul emisiunilor televizate şi să-şi ceară scuze în mod public. A făcut o încercare la Ellen DeGeneres Show. Însă, a eşuat. Justin a părut nervos, încordat, scos din zona lui confort.Totul a părut regizat şi o strategie disperată de PR pentru a-i redresa imaginea artistului. ”Cred că este cool să fii capabil să râzi de tine... Am făcut câteva lucruri care nu au fost tocmai grozave.”, este ceea ce a declarat cântăreţul în cadrul emisiunii respective.

După acest moment penibil, artistul a pus mâna pe telefon şi a înregistrat un mesaj sincer, departe de studioul de înregistrări şi de echipa de PR, în care a mărturisit că nu este cel care pretinde a fi. ” Adesea încercăm să părem ceea ce nu suntem. Fiind tânăr şi încercând să creşti în această industrie este destul de greu. Să creşti mare este dificil, în general. Îmi doresc ca oamenii să ştie cât de mult îmi pasă, cât de mult îmi pasă de oameni”.

De data aceasta, Bieber a făcut ce trebuia. Clipul video a emoţionat, a stârnit compasiune, a părut sincer. În scurt timp a strâns 5 milioane de vizualizări pe pagina lui de Facebook.

Imaginea lui a intrat în re-construcţie. Toate fotografiile grosolane de pe reţelele de socializare au fost şterse. Fotogafiile cu animalul de companie (căţeluşul Esther) şi stilul de viaţă sănătos conturau noua imagine a artistului pe reţelele de socializare.Recente pe Ok! Magazine

FotoJetReghe jpg
Alina Kabaeva jpg
FotoJetBrit jpg
anca turcasiu
Angela Merkel si Regele Charles la dineul de la Berlin   profimedia 0766087803 jpg
Rege Jean Page (3) jpg
Dinu Maxer despre divorţ jpg
Angelina Jolie si Brad Pitt FOTO Getty Images jpg
Ana Morodan arestata cu 3 dosare penale (6) jpg
Salma Hayek și Francois Henri Pinault, soțul său jpg
Jennifer Aniston, premiera americană Murder Mystery 2 (7) jpg
Nadia El Nakla si Humza Yousaf   profimedia 0765882072 jpg
Kim Kardashian pe plajă, Profimedia (6) jpg
1 jorge masked singer romania jpg jpeg
Gisele Bundchen jpg
Tania Budi jpg
Bennifer verde neon, premiera Air, Getty (7) jpg
FotoJetMonica jpg