Schimbări la "Neatza cu Răzvan şi Dani" în primul sezon din 2021. Ce nume va purta matinalul de la Antena 1

8 ianuarie, 2021
3 schimbari la neatza cu razban si dani 1 jpg jpeg

Începe primul sezon din 2021 al matinalului de la Antena 1! Când, dar şi ce schimbări sunt?

După o vacanţă binemeritată de sărbători, cea mai matinală gaşcă revine de luni, 11 ianuarie, cu un sezon fresh de Super Neatza, în fiecare dimineaţă de luni până vineri, de la ora 08:00, la Antena 1! Aşa se va numi emisiunea de acum.

Vacanţa de iarnă a fost prilej de relaxare, dar şi motiv de dor pentru matinalii Antena 1, aşa că şi ei, la fel ca şi telespectatorii, sunt nerăbdători să revină pe micile ecrane. ”A fost o vacanţă pe care o aşteptam de multă vreme, mă gândeam la ea de prin aprilie-mai. În vară am fost puţin mai reticent şi am zis să nu ne deplasăm foarte mult. Acum, în iarnă, cu teste şi toate măsurile de siguranţă impuse am hotărât să zburăm un pic mai mult, până în Maldive. Am stat la soare, sub apă, am sărbătorit Revelionul pe malul oceanului, fără să stăm foarte târziu pentru că a doua zi aveam scufundări. Am trăit vacanţa aceasta cu siguranţă mai intens decât am făcut-o în ultimii zece ani, pentru că după 2020 am învăţat că fiecare zi petrecută undeva pe planetă trebuie preţuită altfel, nu cum o făceam în ultimii ani. Nu ştim ce ne rezervă 2021, tocmai de aceea am apăsat pedala de acceleraţie foarte tare. Dar, în ultimele zile mi s-a făcut dor de Neatza! Văzând reluările, mi s-a făcut dor de multe lucruri şi ce am descoperit acum, de când sunt acasă în vacanţă, este că eu chiar nu am ce să fac dimineaţa acasă! Dacă aş fi un miliardar excentric cred că m-aş plictisi de moarte dacă nu aş avea Neatza. Deci, viitorul miliardar excentric se întoarce la muncă de luni!”, a mărturisit Dani Oţil.

Aşadar, Răzvan şi Dani vor spune din nou ”Neatza” începând de luni, 11 ianuarie, iar alături de Florin Ristei şi Ramona Olaru sunt pregătiţi să aducă din nou, în fiecare zi de luni până vineri, cei mai tari invitaţi, cu poveşti inspiraţionale şi cele mai fierbinţi subiecte ale momentului.

1 schimbari la neatza cu razban si dani 2 jpg jpeg

Reporterii Super Neatza sunt pregătiţi cu cele mai noi informaţii legate de vreme, trafic, învăţământ sau criza sanitară, în timp ce Simona Dragomir şi cei mai cunoscuţi medici români vor oferi sfaturi pentru sănătate. Părinţii vor găsi din nou un aliat în Ruxandra Luca şi invitaţii săi, experţi în parenting, iar dacă Bianca va analiza zilnic harta astrală, Adrian Măniuţiu va monitoriza zona financiară şi fluctuaţiile de pe piaţa locurilor de muncă în acest an. În plus, în fiecare luni, consultantul în frumuseţe Diana Baicu oferă soluţii rapide şi practice pentru a arăta fresh în fiecare zi, în timp ce Vlăduţ şi Nicolai Tand vor face dimineţile mai savuroase şi aromate.

Mai mult, luni, 11 ianuarie, în prima ediţie din acest sezon Super Neatza, Răzvan şi Dani îi vor avea ca invitaţi speciali pe Dorian Popa şi Cheluţu!

Foto: Antena 1Recente pe Ok! Magazine

Bennifer în căutarea bradului perfect, Profimedia (5) jpg
Vladimir Putin  sursa   GettyImages jpg
Violet, fiica lui Ben Affleck si a lUi Jennifer Garner, la dineul de stat de la Casa Alba   GettyImages 1446123513 jpg
Kate Middleton, Prințesa Diana1 jpg
Diana Dumitrescu si Denise Rifai, duelul celor doua ladies in red jpg
traistariu
Brigitte si Emmanuel Macron la dineul de stat oferit la Casa Alba de Jill si Joe Biden  profimedia 0741774325 jpg
garko
Ducii de Sussex  sursa   Profimedia jpg
Dana Savuica, pictorial impreuna cu sora ei, Gabriela Savuica   Sorin Stana, OK (4) jpg
Nicolae al Romaniei si sotia sa, Alina Maria, in port traditional bucovinean jpg
adela popescu
Fiica lui Kim Jong un, Ju Ae   Profimedia (1) jpg
andreea marin6 jpg
Catherine Zeta Jones
Hugh Jackman și soția sa, Deborra Lee Furness
Elizabeth Taylor 0  sursa   GettyImages jpg
denise si sotul