Schimbări la "Te cunosc de undeva", sezonul 16. Ce se întâmplă cu serile de gală

29 ianuarie, 2021
1 schimbari la te cunosc de undeva sezonul 16 jpg jpeg

Cel mai nou sezon al transforming show-ului Te cunosc de undeva!, ce va avea premiera pe 6 februarie, de la 20:00, la Antena 1, vine cu o mulţime de surprize pentru telespectatori.

Printre acestea se numără si faptul că pentru prima oară în istoria acestui show, ajuns deja la sezonul cu numărul 16, serile de gală vor fi tematice. Astfel, începând din 6 februarie, în fiecare sâmbătă, de la 20:00, la Antena 1, telespectatorii vor putea urmări transformări legate de tot felul de subiecte sau teme.

Seara cardio, cu muzică foarte ritmată şi coregrafii pe măsură, seara travesti-urilor, în care toţi artiştii vor juca în travesti, seara cu muzică de film sau serile dedicate anilor ΄80 sau ΄90 sunt doar câteva dintre atracţiile noului sezon. „În fiecare sezon avem noutăţi, aşa că nu puteam face excepţie tocmai acum. Pentru fiecare gală, Ruleta noastră dragă s-a gândit un pic cum să-i chinuie şi mai tare pe concurenţi, aşa că a venit cu o nouă idee năstruşnică – galele tematice!”, a mărturisit Cosmin Seleşi, în vreme ce Alina Puşcaş a completat: „Nu vreţi să ştiţi cum arată o coregrafie într-o gală cardio sau ce desfăşurare de forţe presupune un decor de film pe platoul transforming show-ului! Abia aşteptăm să vă bucuraţi alături de noi de toate noutăţile celui de-al 16-lea sezon şi, mai ales, de noua garnitură de concurenţi!”.

11 concurenţi talentaţi şi dornici de distracţie vor intra în spectaculosul joc al transformărilor, în cel de-al 16-lea sezon al show-ului. Radu Ştefan Bănică, Emilia Popescu, Mirela Vaida, Pepe şi Cristina Vasiu vor evolua solo, în vreme ce Adriana Trandafir va concura din nou alături de Romică Ţociu, Andrei Ştefănescu va face echipă cu Ana Baniciu, iar Liviu Vârciu va performa alături de Raluka.

Care vor fi primele transformări pe care le-a pregătit ruleta personajelor pentru cei 11 concurenţi, telespectatorii Antenei 1 vor vedea din 6 februarie, de la ora 20:00, în prima ediţie a celui de-al 16-lea sezon Te cunosc de undeva!, prezentat de Alina Puşcaş şi Cosmin Seleşi.



Recente pe Ok! Magazine

FotoJet David tatuat jpg
Nicole Kidman, premiu pentru întreaga carieră, GettyImages (14) jpg
florin piersic facebook jpg
Jennifer Garner, Profimedia jpg
FotoJet Gherman jpg
FotoJet Penelope jpg
Violeta Bănică, fiica Andreei Marin, pe podiumul de modă la gala Nu există nu se poate   Facebook (9) jpg
Andie MacDowell la Cannes, 2023, Getty (5) jpg
Miss Universe Argentina PNG
Gest tandru între Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu la gala Nu există nu se poate   Insta (3) jpg
Oana Mosneagu si Vlad Gherman au stabilit data nuntii   Instagram (8) jpg
FotoJet Rafa și Nole jpg
Roxana Ciuhulescu la gala Nu există nu se poate     Foto Mihai Solovastru Photography (1) jpg
FotoJet Gala Andreea jpg
Sharon Osbourne, Profimedia (3) jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck la premiera This is me now, Profimedia (7) jpg
Carmen Iohannis in alb la Seul la intalnirea cu comunitatea romaneasca   Administratia Prezidentiala (1) jpg
Riley Keough jpg