Schimbări şocante Before and After

15 octombrie, 2012

Aceste vedete trebuie ţinute departe de cântar. Căci fie c-au slăbit dramatic, fie că s-au îngrăşat neplăcut, siluetele lor nu sunt deloc „IN“. În lupta cu kilogramele

Aceste vedete trebuie ţinute departe de cântar. Căci fie c-au slăbit dramatic, fie că s-au îngrăşat neplăcut, siluetele lor nu sunt deloc „IN“. În lupta cu kilogramele, ei au pierdut fără drept de apel!

Categoria muscă

Matthew McConaughey

Ce s-a întâmplat cu tipul care-şi scotea la încălzire pacheţelele de muşchi pe plajele californiene? Căci actorul i-a spus „Adio“ lui Magic Mike şi-a devenit brusc un adept al curentului skinny-maladiv. Şi toată lumea chiar a crezut că Matthew McConaughey suferă de-o boală misterioasă de-a ajuns numai piele şi os. Ei bine, nu! MMC vrea să arate cât mai veridic în rolul unui bolnav de SIDA, din noul lui film, „Dallas Buyers Club“, şi pentru asta a trebuit să slăbească 15 kilograme până la mijlocul lui septembrie. Dacă asta-i va aduce vreun Oscar, poate că merită sacrificiul. Totuşi, actorul ştie deja cum va sărbători terminarea filmărilor: c-un cheeseburger. Numai să nu intre apoi în clubul pufoşilor!

Jennifer Connelly

N-a fost niciodată prea voluptuoasă, însă, de când a devenit obsedată de jogging, actriţa arată emaciată, ca şi cum n-a mai mâncat pe săturate de câteva săptămâni. Şi nu ne-ar mira ca bruneta să nici n-o fi făcut, altfel n-avea cum să ajungă să cântărească doar 45 de kilograme. Extrem de puţin pentru o siluetă de aproape 1,70 m şi pentru vârsta de 41 de ani. Se pare că vedeta a sărit în barca fanaticelor fitnessului de la Hollywood, însă, spre deosebire de Madonna, Cameron Diaz sau Gwen Stefani, nu şi-a mărit masa musculară, ci… a intrat cu totul la apă.

Tom Cruise

În iunie anul acesta, actorul de 50 de ani radia. Avea încă o nevastă frumoasă, o reputaţie neştirbită şi, la cele 69 de kg de-atunci, un corp ca din filme. Filmul însă s-a rupt după ce Katie Holmes l-a părăsit şi-a cerut divorţul, iar Tom a trecut pe dieta inimilor frânte. Nu-i de mirare că, într-un timp record, starul a slăbit circa 6 kilograme, lucru care se vede mai ales pe chipul lui obosit. „Nu mai face sport aşa cum făcea odată şi pare că nu se mai hrăneşte sănătos. Hainele atârnă pe el. Încearcă să treacă peste durere adâncindu-se în muncă“, a declarat o sursă pentru revista „Grazia“. Sperăm ca Tom să-şi regăsească zâmbetul şi silueta de odinioară!

Jared Leto

Actorul are zilele acestea două mari probleme: barba şi silueta. Deşi Jared a mai trecut prin astfel de transformări (în 2007 a devenit supraponderal pentru rolul din filmul „Chapter 27“), de data aceasta, greutatea lui este una sub cea normală, la cei 1,75 m ai săi. Artistul de 41 de ani a fost fotografiat recent, în New York, arătând îngrijorător de slab, tras la faţă şi cu pantalonii care stăteau pe el ca pe gard. Ne pare rău, Jared, dar ne plăceai mai mult înainte!

Categoria grea

Lady Gaga

La concertul ei din Amsterdam, cântăreaţa a afişat considerabil mai multă Gaga decât de obicei. Iar costumele minuscule de scenă au fost depăşite (mai ales la propriu!) în încercarea de-a acoperi acele câteva kilograme în plus ale vedetei. Câteva, adică nu mai mult de 11. Dar nici mai puţin. Evident, toată lumea a fost şocată de cât de repede s-a îngrăşat vedeta, iar unii şi-au dat cu părerea că ar fi însărcinată. Alţii au dat vina pe alcool. Adevăratul vinovat, dac-ar fi s-o credem pe Lady Gaga, este delicioasa mâncare italiană. „Îmi plac foarte mult pastele şi pizza. Dar acum ţin dietă, deoarece am pus pe mine 11 kilograme. Dar nu-mi pare rău deloc că m-am îngrăşat, nici măcar o secundă.“ Hm, începe să semene cu Christina Aguilera!

Ronaldo

S-o fi angajat fostul golgheter sud-american la McDonald’s după ce-a agăţat ghetele-n cui, în 2011? Altfel nu ne putem explica cum atleticul brazilian de odinioară arată de parcă dă pe gât zilnic câte un butoi de bere. Căci ultimele imagini cu fostul sportiv sunt de-a dreptul şocante: starul de 36 de ani cântăreşte 118 kg! „Nu mă mai pot ţine după copii, care aleargă, sar şi se joacă peste tot“, a mărturisit chiar el. Şi cum un prim pas spre vindecare este recunoaşterea problemei, brazilianul şi-a propus să dribleze kilogramele. Nu oricum, ci în direct, la televizor, în cadrul emisiunii „Măsuri ideale“. Sperăm ca starul să şi-o găsească pe a lui.

Jamie Oliver

Faceţi ce zice bucătarul, nu ce face el! Căci simpaticul chef britanic a şocat pe toată lumea anul acesta, când a afişat o siluetă mai durdulie ca niciodată. E de poveste episodul în care, întrebat de o jurnalistă australiană dacă nu cumva s-a îngrăşat, Jamie a răspuns grosolan: „Nu ştiu. Sunt foarte sănătos. Eşti cumva de la vreun tabloid? Mulţumesc că ai remarcat, c..vă!“ Britanicul îşi apără însă greutatea, spunând că este foarte greu pentru cineva care lucrează în domeniul gastronomiei să se menţină în formă. „Mănânc multă hrană proaspătă. Fac sport de două ori pe săptămână. Aş putea să mă străduiesc mai mult, dar fac tot ce pot, la fel ca toate persoanele trecute de 30 de ani.“ Ştim că Jamie duce un război cu obezitatea. Sperăm să nu devină unul personal.

Foto: guliver/splash news/getty images/rex features, heptaRecente pe Ok! Magazine

kim kim yo jong gettyimages 951833242 jpg jpeg
Amber Heard și Johnny Depp jpg
anca turcasiu vara5 jpg
Brooklyn Beckham și Nicola Peltz (14) jpg
Loredana de vară (2) jpg
Melanie Griffith PNG
jan7 jpg
denise5 jpg
ale3 jpg
Serena Williams (2) jpg
am5 jpg
pt site DSC 5287 fl jpg
Kim Kardashian si Pete Davidson (3) jpg
casa lui Ben Affleck jpg
al11 jpg
Donald Trump
cristiano ronaldo yacht georgina rodriguez jpeg
Lia Bugnar jpg