Scott Disick, fostul iubit al lui Kourtney Kardashian, revine pe ecrane într-un alt reality show VIDEO

7 august, 2019
1 scott disick flip it like disick jpg jpeg

Tatăl celor trei copii ai lui Kourtney s-a lansat în imobiliare, unde coordonează renovări de lux.

Din 11 august E! se mută în sfera imobiliarelor de lux şi a renovărilor pentru că noua serie Flip It like Disick invită telespectatorii să urmărească viaţa profesională a lui Scott Disick, prin prisma noii sale afaceri.

Disick şi-a descoperit pasiunea pentru renovări în urmă cu 5 ani când a cumpărat, renovat şi vândut prima lui proprietate, cu un profit considerabil. 

Echipa este formată din: fosta vedetă pop reprofilată ca designer Willa Ford; cel mai bun prieten al lui Disick şi partener în afacere, Benny Luciano; temperamentalul constructor Miki Moor şi asistenta personală a lui Disick, Lindsay Diamond. Proiectele dezvoltate sunt complexe şi diverse, proiecte unice pentru vedete şi prieteni: camere de oaspeţi, garsoniere, locul de joacă pentru copii de pe propietatea lui Kourtney Kardashian şi un proiect ambiţios de renovare a unei proprietăţi foarte valoroase din Los Angeles. Primul sezon are 8 episoade difuzate duminica, de la 23:00, din 11 august, la E! 

“Scott Disick este amuzant, imprevizibil şi necenzurat,” a declarat Amy Introcaso-Davis, Executive Vice President of Development and Production,

“Fanii lui Scott din

vor descoperi o nouă latură a lui în

, cea de antreprenor şi designer, lider a unei echipe talentate şi persoană de bază în momente dificile ce conduc către rezultate spectaculoase.”

“Sunt încântat să dezvălui pubicului latura mea profesională, pasiunea mea, adică investiţiile imobiliare şi renovările originale pentru prietenii mei vedete,” spune Scott Disick. “

nu a mai avut un astfel de show. Este puţin diferit de programele pe care telespectatorii le aşteaptă, dar cred că se vor distra şi vor fi inspiraţi de echipa mea.”

Flip It Like Disick este produs de STXtelevision cu Tower 2 Productions şi Ryan Seacrest Productions, producători executivi fiind Ryan Holcomb, Jason Goldberg, Lori Gordon, Scott Disick şi Kris Jenner.Recente pe Ok! Magazine

Aurelia, a treia fetita a lui Mark Zuckerberg (2) jpg
Rihanna Riri (1) jpg
cub sotia nosfe png
Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru au luat prima cutie JPG
Tom Cruise, Getty (1) jpg
Soții Willis 2019 (1) jpg
adela popescu jpeg
Roger Moore, Getty (1) jpg
Justin Timberlake și soția sa, Jessica Biel, Getty jpg
Colaj Kaia Austin jpg
Michael Schumacher si Corinna Schumacher (Getty) jpg
11 dana savuica goala la 50 de ani 10 jpg jpeg
Cameron Diaz
carmen bruma dubai 3 JPG
mame si fiice jpg
Stormy Daniels, starleta porno care a avut o relatie cu Donald Trump   Profimedia jpg
Nick Cannon și Mariah Carey, Getty (5) jpg
Fuego a reușit să piardă în greutate