Scott Eastwood merge topless la cumpărături şi ne arată cât de sexy e!

8 septembrie, 2015
11282000 994832133860748 1795942398 n jpeg

Bine, bine, cei mai mulţi fani tineri îl vor recunoaşte mai mult din cel mai recent videoclip al lui Taylor Swift drept tipul super hot care o seduce pe cântăreaţă. Unul chipeş şi extrem de atrăgător, cu sau fără haine!

image

Însă Scott Eastwood este, de fapt, fiul cel mai tânăr al marelui Clint Eastwood şi un actor foarte talentat. Vorbim mai pe larg în cele ce urmează, alături de un bonus cu Scott Eastwood dezbrăcat. 

image

Alţii dintre voi îl vor recunoaşte din articolele recente legate tot de pacheţelele sale de muşchi fin lucraţi, pe care îi expune cu multă nonşalanţă şi pe străzi, căci actorul de 29 de ani a fost surprins de paparazzi la bustul gol în timp ce-şi făcea cumpărăturile

.

image

Pe lângă faptul că arată savuros, Scott îl moşteneşte şi foarte bine pe tatăl său... în tinereţe: ochi azurii, privire profundă, păr blond şi frumos... şi sigur nu filma vreo reclamă sau film!

image

Pe de altă parte, că tot vorbim de publicitate, evident că fizicul său impresionant i-a atras oferte din plin. Cu condiţia să se dezbrace cât mai mult, spre fericirea fanelor lui. Scott Eastwood este unul dintre cei mai hot bărbaţi ai momentului nu doar pentru reclamele în care-i vedem abdomenul sculptat şi visăm cu ochii deschişi, ci şi pentru filmele pe care le face.

image

Până acum, modelul nostru de 29 de ani a apărut în “Gran Torino”, “Invictus”, “The Forger” şi mai celebrul “Fury”, unde a jucat alături de Brad Pitt, Shia LaBoeuf şi Michael Pena. De fapt, în lumea Hollywoodului abia acum s-a făcut remarcat, cu acest rol. Şi cu rolul din videoclipul lui Taylor Swift. Nu ne supărăm, oricum!

image


Recente pe Ok! Magazine

diana82 jpg
kel1 jpg
Alina Sorescu la mare jpg
Oana si Vlad 1 jpg
profimedia 0296947797 jpg
Bruce Willis și Emma Heming jpg
Bennifer în Georgia (5) jpg
patric17 jpg
Naomi Hedman iubita lui Florin Ristei concurenta la Splash (18) jpg
2 bennifer profimedia 0673023283 jpg jpeg
Rosie Huntington Whiteley și Jason Statham vacanță Spania jpg
site DSC 8843 fl jpg
maddox jpeg
Darius Campbell Danesh jpg
Mike Tyson (1) jpg
Mădălina Ghenea (16) jpg
vitali kliciko profimedia 0307495449 jpg
joe1 jpg