Screech din „Salvaţi de clopoţel”, condamnat după ce a înjunghiat un om

1 iunie, 2015
dustin diamond curte jpeg

Actorul Dustin Diamond, celebru pentru rolul atipic din serialul de comedie din 1989, a fost arestat iniţial pentru mai multe infracţiuni în decembrie, anul trecut, în Port Washington, Wisconsin, pentru o parte din ele fiind recent găsit vinovat.

Actorul Dustin Diamond, celebru pentru rolul atipic din serialul de comedie din 1989, a fost arestat iniţial pentru mai multe infracţiuni în decembrie, anul trecut, în Port Washington, Wisconsin, pentru o parte din ele fiind recent găsit vinovat.

“Screech”, în vârstă de 38 de ani, a fost găsit vinovat de două acuzaţii, potrivit documentelor legale eliberate de curtea din Wisconsin: port de armă albă şi tulburarea ordinii publice, în cadrul unui scandal violent într-un bar, în care se afla cu iubita lui, Amanda Schutz (27). Pe 26 decembrie, actorul şi partenera lui se aflau într-un bar când un grup de oameni beţi au incept să se poarte urât şi neadecvat. Ce nu a recunoscut vedeta e că şi ei erau sub influenţa alcoolului.

image

“Credeam că va avea loc o bătaie”, a declarat Dustin în raportul de arestare, care a mărturisit că în momentul în care a vrut să ia hainele să plece, Amanda a fost agresată de doi bărbaţi care o trăgeau de păr, ea părând să sângereze. Un alt bărbat l-a apucat pe Dustin de braţ şi atunci s-a produs atacul, în apărarea iubitei lui. “Diamond a admis că nu l-a înjunghiat intenţionat pe individul de la bar, dar s-a dezlănţuit haosul şi oamenii au început să tragă de el şi atunci a ripostat cu braţele pentru a se elibera”. Insul care a fost înjunghiat cu un cuţit al actorului a mărturisit că nu a văzut nicio armă şi nici nu a fost rănit grav.

image

“M-am uitat spre mâinile mele şi am văzut un briceag. În acel moment, mă temeam pentru siguranţa Amandei. Era mult sânge acolo”, a mai spus el. “Am deschis cuţitaşul ca avertisment, credeam că o vor lăsa în pace pe soţia mea. Tipul care o ţinea i-a dat drumul imediat. Nu am fluturat briceagul spre el deloc, cred că s-a lovit când m-a agresat pe mine”. Juriul l-a găsit nevinovat de vătămare corporală, după ce au analizat probele de la locul incidentului – un tricou plin de sânge şi haina ruptă şi puloverul victimei, Casey Smet. Nici acum nu se ştie dacă Dustin şi iubita lui, care s-a declarat şi ea nevinovată în cazul bătăii, sunt soţ şi soţie, aşa cum susţin ei. Sentinţa nu a fost hotărâtă, dar pentru cele două infracţiuni minore, Screech riscă nouă luni de închisoare.Recente pe Ok! Magazine

Gwyneth Paltrow 50 ani (5) jpg
oana roma 8 fb jpg
robert cormier heartland2 jpg
shakira gerard pique profimedia 0358577468 jpeg
Kelly Osbourne insarcinata (2)   Instagram jpg
Shnia Twain   Instagram (1) jpg
Victoria Beckham   Instagram (3) jpg
FotoJet (32) jpg
razvan41 jpg
John Travolta jpg
Gigi Hadid vs Camila Morrone la show ul Versace de la Milano   Profimedia jpg
Robin Wright a divortat de Clement Giraudet   Profimedia  (1) jpg
rlb jpg
brad pitt3 jpg
Madalina Ghenea stil colanti sexy (1) jpg
Nadine jpg
Ben Affleck weekend jpg
Sylvester Stallone alaturi de sotia Jennifer Flavin si fiica sa FOTO EPA-EFE