Scrisoarea lui Michael Jackson către Lisa Marie

31 mai, 2012
rtr329jn jpeg

O mai veche notă scrisă de starul pop către fosta lui soţie, Lisa Marie Presley, atestă că suferea, într-adevăr, de insomnii şi că avea nevoie de ajutor.

O mai veche notă scrisă de starul pop către fosta lui soţie, Lisa Marie Presley, atestă că suferea, într-adevăr, de insomnii şi că avea nevoie de ajutor.

Scrisoarea, trimisă de superstar chiar Lisei Marie, undeva între anii 1993 şi 1996, a şocat mii de fani. Michael se plângea în cele câteva rânduri tocmai despre problemele pe care le avea cu somnul, situaţie care l-a şi determinat în final să abuzeze de medicamente, ceea ce i-a adus, într-un final, moartea, în 2009, în urma unei supradoze de propofol.

image

„Lisa, trebuie neapărat să mă odihnesc. Sunt patru zile deja de când nu am mai dormit deloc. Trebuie să las deoparte afacerile şi telefoanele. Trebuie să am grijă de sănătatea mea în primul rând. Sunt nebun după tine. Cu dragoste, Turd.“

Recent, scrisoarea a fost trecută pe lista unei licitaţii, dar, la intervenţia lui Lisa Marie, aceasta a fost retrasă de la vânzare, intrând în posesia fostei soţii.

Michael Jackson a murit pe 25 iunie 2009, la vârsta de 50 de ani, din cauza unei supradoze de medicamente, în special din cauza unei intoxicaţii cu propofol.

image

Foto: pagina oficială, Reuters, TMZRecente pe Ok! Magazine

garko4 jpg
2 bennifer profimedia 0673023283 jpg jpeg
Rosie Huntington Whiteley și Jason Statham vacanță Spania jpg
site DSC 8843 fl jpg
maddox jpeg
Darius Campbell Danesh jpg
Mike Tyson (1) jpg
Mădălina Ghenea (16) jpg
vitali kliciko profimedia 0307495449 jpg
joe1 jpg
Andra si Catalin Maruta in vacanta declaratie de dragoste (4) jpg
angelina jolie brad pitt jpeg
Premieră Amazon jpg
Jennifer Aniston pentru Hollywood Reporter jpg
demi9 jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck jpg
laura cosoi
Madonna îl sărbătorește pe Rocco jpg