Se anunţă un eveniment important? Meghan Markle a terminat cu serialul "Suits" şi s-a mutat la Londra

23 noiembrie, 2017
Prince Harry And Megan Markle First Public Appearance   Toronto jpeg

După ce au apărut pentru prima dată împreună la un eveniment oficial, la Invictus Games în luna septembrie, zvonurile legate de o viitoare logodnă în Casa Regală a Marii Britanii au început să se accentueze.

Prinţul Harry şi Meghan Markle la Invictus Games în Toronto.

Acum, Meghan Markle pare să fi făcut un pas important în relaţia cu Prinţul Harry. Conform presei de peste Ocean, actriţa în vârstă de 36 de ani, care locuia în Toronto, Canada, oraş în care filma pentru serialul "Suits", s-a mutat la Londra.  Acum distanţa nu-i mai desparte pe Meghan şi pe Harry, căci frumoasa americancă şi-a lăsat casa din Toronto pentru a fi mai aproape de iubitul său.

După ce s-a zvonit că Meghan se va retrage din serialul care a făcut-o cunoscută, "Suits", ei bine, în cele din urmă acest lucru s-a întamplat. Imediat după ce a terminat filmările pentru cel de-al şaptelea sezon, Markle şi-a făcut bagajele şi a luat zborul către alesul inimii sale. Zilele trecute, ea a fost văzută la cumpărături în capitala Marii Britanii şi, conform apropiaţilor, şederea sa la Londra este una pe perioadă nedeterminată. Mai mult, ea a făcut chiar şi câteva pregătiri în acest sens, iar pe câinii săi - un beagle pe nume Guy şi un labrador pe nume Bogart - i-a lăsat în grija mamei.

Meghan Markle s-a mutat la Londra.

O sursă a declarat pentru Us Weekly: "Mobilierul lui Meghan din casa ei din Toronto va fi depozitat, iar lucrurile personale vor fi trimise în Marea Britanie ... dacă serialul s-a terminat, nimic nu o mai ţine legată de Toronto. Este sfârşitul unei ere foarte frumoase, aşa că ea este cu siguranţă trista pentru că s-a terminat cu filmările, dar este foarte încântată că începe un nou capitol cu ​​Harry ". Potrivit surselor, Meghan s-a mutat în Nottingham Cottage, la Palatul Kensington, cu Prinţul Harry.

Foto: Arhiva OK!Recente pe Ok! Magazine

liz -hudson
Catherine Zeta Jones si fiul4 jpg
Eva Longoria și Victoria Beckham (2) jpg
theo
afis al bano romina power jpeg
Kirstie Alley, Getty (2) jpg
Monica Anghel FOTO Instagram
cristina spatar a fost ceruta in casatorie in dubai 1 jpg
oana roman jpg
Marc Anthony și Nadia, Getty (2) jpg
1 obama jpg jpeg
Amal Clooney si George Clooney la gala Kennedy Center de la Casa Alba   profimedia 0742223553 jpg
Bennifer în căutarea bradului perfect, Profimedia (5) jpg
Kate Middleton, Prințesa Diana1 jpg
Diana Dumitrescu si Denise Rifai, duelul celor doua ladies in red jpg
traistariu
Brigitte si Emmanuel Macron la dineul de stat oferit la Casa Alba de Jill si Joe Biden  profimedia 0741774325 jpg
garko