Se întâmplă şi la case mai mari! Părinţii lui sunt doi actori celebri, cu o avere impresionantă, dar el caută prin gunoaie

21 octombrie, 2020
1 brolin1 jpg jpeg

 Averea familiei sale este estimată la 500 de milioane de dolari, dar el doarme pe bănci şi caută prin gunoaie.

Chiar şi cele mai frumoase familii de la  Hollywood pot trece prin probleme de nedescris. Nu există informaţii despre motivul pentru care fiul vitreg al Barbrei Streisand alege să trăiască într-o stare jalnică, dar este devastator să îl vezi aşa

Jess Brolin, fiul actorului James Brolin şi fratele lui Josh, se află într-o stare deplorabilă şi îşi duce existenţa pe străzile din  California.

stanga
dreapta
2 brolin1 jpg jpeg
3 bar3 jpg jpeg

După ce şi-a pierdut apartamentul pentru care plătea 800 de dolari pe lună în 2011, bărbatul de 47 de ani a ajuns să doarmă sub cerul liber, aproape de conacul de milioane a părinţilor săi. De atunci, el a refuzat toate ofertele de ajutor din partea familiei sale. Jess este obez şi are picioarele pline de răni.

Barbra este îngrijorată de asta, dar nu reuşeşte să-l contacteze. Medicii cred că membrele i-ar putea fi  amputate dacă nu reuşeşte să se vindece.

„Este o bombă cu cronometru. Este necesară o intervenţie din partea familiei sale. Nu aş fi surprins dacă ar avea un atac de cord mâine”, spune o sursă.

James Brolin a fost căsătorit prima dată cu Jane Cameron. Cuplul a avut doi băieţi: Josh, care s-a născut în 1968, şi Jess care a venit pe lume în 1972. James şi Jane şi-au despărţit drumurile 18 ani mai târziu.

Apoi, actorul s-a căsătorit cu cântăreaţa Barbra Streisand, cu care are şi acum o relaţie fericită.. Artista le-a devenit mamă mamă vitregă celor doi băieţi. Acum, auzim despre unul dintre ei!

Jess Brolin ar fi putut figura printre celebrităţile din showbiz pentru că are o mamă vitregă de succes, iar tată său şi-a câştigat rapid celebritatea cu faimoase roluri din producţiile TV, dar, dintr-un anumit motiv greu de înţeles, a ales să trăiască o viaţă fără adăpost şi să îşi caute mesele prin gunoaie.

Brolin a primit o moştenire cu şase cifre în 1995, când mama sa,  Jane Cameron Agee, a murit într-un accident de maşină. A avut momente când a dormit într-un camion, dar apoi a început să bântuie pe străzi. „Este o situaţie sfâşietoare”, spune o persoană din anturajul actorilor.

Purtătorul de cuvânt al familiei Brolin spune că aceştia au făcut tot ce le stă în putinţă pentru a-l ajuta pe Jess.