Se înteţesc zvonurile legate de cuplul Ben Affleck – Jennifer Lopez. Unde este posibil să se mute actorul

10 martie, 2022
1 benniferny png png

Umblă un zvon că îndrăgostiţii ar putea să se mute, peste mări şi ţări. Şi de vină ar fi un nou job pe care Affleck îl are în vedere.

Superbul cuplu Ben Affleck – Jennifer Lopez se află în cea mai frumoasă etapă a sa. Căci după un an de la marea împăcare, timp în care au fost ocupaţi şi preocupaţi cu gestionarea noii relaţii, e posibil ca vara să le aducă o schimbare de domiciliu.

Potrivit cotidianului DailyMail, Bennifer ar putea petrece vara în Marea Britanie. Zvonurile au apărut ca urmare a presupusei implicări a lui Ben în filmul ”Barbie”, alături de Margot Robbie, Ryan Gosling, Kate McKinnon, America Ferrera şi mulţi alţii. Mult aşteptata producţie, scrisă şi regizată de Greta Gerwig, se va filma la Studiourile Leavesden din Herfordshire. Se pare că Lopez şi Affleck sunt în căutarea unui cuibuşor confortabil la Londra, care să fie aproape de platouri şi de oraş. E o veste bună, căci Jennifer nu pare a-şi dori să îl lase singur pe cel care o face fericită. Cei doi sunt mereu văzuţi în public extrem de îndrăgostiţi, iar optimiştii sunt de părere că vom auzi şi clopote de nuntă anul acesta. Căci amândoi au recunoscut public că sunt recunoscători pentru a doua şansă pe care soarta le-a dat-o.

Şi deşi nu se ascund de presă, au ştiut mereu să pună o barieră într-un anumit punct, care să le garanteze o intimitate reconfortantă.



Recente pe Ok! Magazine

Sarah Jessica Parker, Profimedia (2) jpg
Ben Affleck și Jennifer Lopez, Getty Images (4) jpg
Bridgerton, GettyImages (1) jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck, Bennifer, Getty (1) jpg
FotoJet Hailey jpg
Naomi Campbell la Cannes profimedia 0873394238 jpg
Brooke Shields în 2024, Profimedia (1) jpg
Maia Morgenstern, nou film (2) jpeg
Elizabeth Hurley, GettyImages (1) jpg
FotoJet Cannes 1 zi jpg
FotoJet Măruță jpg
Angelina Jolie, Brad Pitt  sursa   Shutterstock jpg
Deva Cassel și Monica Bellucci FotoJet (3) jpg
FotoJet Albu jpg
Catherine Zeta Jones si Michael jpg
Smiley Foto PR jpg
Kris Jenner, GettyImages (2) jpg
Brooke Shields, GettyImages (8) jpg