Se înteţesc zvonurile legate de cuplul Ben Affleck – Jennifer Lopez. Unde este posibil să se mute actorul

10 martie, 2022
1 benniferny png png

Umblă un zvon că îndrăgostiţii ar putea să se mute, peste mări şi ţări. Şi de vină ar fi un nou job pe care Affleck îl are în vedere.

Superbul cuplu Ben Affleck – Jennifer Lopez se află în cea mai frumoasă etapă a sa. Căci după un an de la marea împăcare, timp în care au fost ocupaţi şi preocupaţi cu gestionarea noii relaţii, e posibil ca vara să le aducă o schimbare de domiciliu.

Potrivit cotidianului DailyMail, Bennifer ar putea petrece vara în Marea Britanie. Zvonurile au apărut ca urmare a presupusei implicări a lui Ben în filmul ”Barbie”, alături de Margot Robbie, Ryan Gosling, Kate McKinnon, America Ferrera şi mulţi alţii. Mult aşteptata producţie, scrisă şi regizată de Greta Gerwig, se va filma la Studiourile Leavesden din Herfordshire. Se pare că Lopez şi Affleck sunt în căutarea unui cuibuşor confortabil la Londra, care să fie aproape de platouri şi de oraş. E o veste bună, căci Jennifer nu pare a-şi dori să îl lase singur pe cel care o face fericită. Cei doi sunt mereu văzuţi în public extrem de îndrăgostiţi, iar optimiştii sunt de părere că vom auzi şi clopote de nuntă anul acesta. Căci amândoi au recunoscut public că sunt recunoscători pentru a doua şansă pe care soarta le-a dat-o.

stanga
dreapta
2 bennifer 1 jpg jpeg
3 bennifer plimbare ny5 jpg jpeg
1 benniferny png png

Şi deşi nu se ascund de presă, au ştiut mereu să pună o barieră într-un anumit punct, care să le garanteze o intimitate reconfortantă.Recente pe Ok! Magazine

ale3 jpg
Serena Williams (2) jpg
Monica Davidescu 50 (2) jpg
am5 jpg
pt site DSC 5287 fl jpg
Kim Kardashian si Pete Davidson (3) jpg
casa lui Ben Affleck jpg
al11 jpg
Donald Trump
cristiano ronaldo yacht georgina rodriguez jpeg
Lia Bugnar jpg
laura11 jpg
Paris Jackson jpg
Olivia Newton John și John Travolta, apropiați și în 1978, când abia apăruse filmul ”Grease” jpeg
Ashton Kutcher şi Mila Kunis au o avere de 255 de milioane de dolari jpeg
olivia1 jpg
carla bruni profimedia 0712152924 jpg
ales8 jpg