Se întoarce serialul „The Crown”? Producătorii cred că e prea bun să-l lase din mână

9 mai, 2024

Șefii Netflix plănuiesc o nouă serie prequel a serialului de succes care să se concentreze pe foștii playboy regali.

Charles, cu William și Harry în „The Crown”. FOTO: Netflix
Charles, cu William și Harry în „The Crown”. FOTO: Netflix

Serialul de succes internațional „The Crown” ar putea reveni sub forma unei mini-serii sau a unui film, după ce șefii Netflix au fost impresionați de succesul filmului cu Prințul Andrew, „Scoop”.

Lansate pentru prima dată în 2016, primele sezoane din „The Crown” au fost foarte bine primite de critici, obținând mai multe premii, recenzii entuziaste și cifre mari de audiență. Cu toate acestea, ultimele sezoane au atras controverse cu privire la acuratețea sa istorică. În timp ce serialul promitea să arunce o privire asupra vieții reginei Elisabeta a II-a și a altor membri ai Familiei Regale, mulți au crezut că acesta a răstălmăcit adevărul pentru a se potrivi cu poveștile, prezentând ficțiunea drept realitate. Când cel de-al șaselea sezon a fost lansat la sfârșitul anului 2023, unii au răsuflat ușurați crezând că serialul controversat a fost încheiat pentru totdeauna.

Acum, se pare că șefii sunt dornici să readucă drama istorică într-o nouă formă. Surse din interior au declarat pentru „The Sun” că fanii se pot aștepta la noi episoade din „The Crown”, care vor fi lansate în porții „mici". O sursă a declarat că succesul filmului „Scoop” al Prințului Andrew a arătat că există încă interes pentru „momente singulare în timp" pentru Familia Regală. „Dacă pot repeta acest tipar prin livrarea de prequel-uri într-o formă mai scurtă, ei cred că ar putea găsi o formulă câștigătoare pentru o nouă continuare a „The Crown”".

Primul membru al Familiei Regale luat în considerare pentru a fi prezentat este Edward VII, cunoscut și sub numele de Bertie - fiul cel mare al Reginei Victoria și al Prințului Albert și străbunicul Reginei Elisabeta a II-a. Preluând tronul în 1901, a fost implicat în numeroase scandaluri de-a lungul vieții sale, câștigându-și reputația de „prinț Playboy" și „Dirty Bertie". A murit la vârsta de 68 de ani, din cauza problemelor de sănătate cauzate de fumatul abundent.

Revenirea serialului „The Crown” s-ar dovedi, cu siguranță, controversată pentru fanii Familiei Regale. Într-o scrisoare scrisă în 2022, câștigătoarea premiului Oscar, Dame Judi Dench, a criticat serialul pentru modul în care a portretizat anumite figuri. Într-o notă trimisă publicației „The Times”, ea a declarat: „Mă întreb ce ar simți purtătoarea de cuvânt a Netflix dacă ar fi difuzată la nivel mondial "o dramatizare fictivă imaginând ce s-ar fi putut întâmpla în spatele ușilor închise" ale propriei sale gospodării. S-ar baza ea pe faptul că telespectatorii o vor vedea ca pe o ficțiune sau ar putea să o considere o intruziune nejustificată și o denaturare?".

FOTO: Netflix



Recente pe Ok! Magazine

CRBL instagram jpg
Sarah Jessica Parker, Profimedia (2) jpg
Ben Affleck și Jennifer Lopez, Getty Images (4) jpg
Bridgerton, GettyImages (1) jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck, Bennifer, Getty (1) jpg
FotoJet Hailey jpg
Naomi Campbell la Cannes profimedia 0873394238 jpg
Brooke Shields în 2024, Profimedia (1) jpg
Maia Morgenstern, nou film (2) jpeg
Elizabeth Hurley, GettyImages (1) jpg
FotoJet Cannes 1 zi jpg
FotoJet Măruță jpg
Angelina Jolie, Brad Pitt  sursa   Shutterstock jpg
Deva Cassel și Monica Bellucci FotoJet (3) jpg
FotoJet Albu jpg
Catherine Zeta Jones si Michael jpg
Smiley Foto PR jpg
Kris Jenner, GettyImages (2) jpg