Se învinuia pentru moartea Dianei! Dezvăluiri cutremurătoare despre Mohamed Al Fayed

6 septembrie, 2023

Mohamed Al Fayed se învinuia pentru moartea tragică a fiului său, Dodi Al Fayed, și cea a Prințesei Diana, în noaptea fatidică de 31 august 1997. Ecourile tragediei nu s-au stins nici acum, iar Mohamed Al Fayed tocmai ce a decedat recent.

FotoJetDodisiDiana jpg

Coincidență tulburătoare totuși. Omul de afaceri s-a stins cu o zi înainte de comemorarea a 26 de ani de la tragedia din Paris care a îndoliat o lume întreagă! 

Omul de afaceri egiptean avea 94 de ani. Mohamed Al Fayed s-a născut în Alexandria, Egipt, în anul 1929, și s-a mutat în Marea Britanie în 1960. Acesta și-a construit averea cu afaceri în domeniul imobiliar, naval și construcții, mai întâi în Orientul Mijlociu și apoi în Europa.

Într-o declarație emisă de familia afaceristului se arăta: „Doamna Mohamed Al Fayed, copiii și nepoții ei doresc să confirme că iubitul lor soț, tatăl și bunic, Mohamed, au murit în mod pașnic de bătrânețe miercuri, 30 august. 2023." Decesul magnatului are loc așadar, cu o zi înainte de comemorarea a 26 de ani de la moartea fiului cel mare al acestuia, Dodi Fayed, care s-a stins într-un accident de mașină groaznic alături de Prințesa Diana, în 1997.”

 Prințesa Diana și Dodi Al Fayed pe bancheta din spate a mașinii, înainte de accident
Prințesa Diana și Dodi Al Fayed pe bancheta din spate a mașinii, înainte de accident

Andrew Neil dezvăluie cum fostul său șef Mohamed Al Fayed s-a învinuit pentru moartea tragică a fiului său Dodi și a Prințesei Diana.

Egipteanul a trecut prin iad după ce i-a dat OK-ul lui Dodi să plece cu Diana de la Ritz Paris. Toată viața ce a urmat după ziua de 31 august 1997 a concentrat în capul său o idee centrală: că dacă el le spunea să rămână în hotel, soarta lor ar fi fost alta!

Prințesa Diana și Dodi, Profimedia (2) jpg

Desigur că tragedia sa a fost specifică, la fel cum fiecare tragedie este specifică altora. E greu să anticipăm pericolele, căci altfel am ști să le evităm.

Andrew Neil a povestit în Daily Mail cum Mohamed Al Fayed a ținut neapărat să-i ajungă în presă punctul de vedere. Inclusiv până în punctul în care a amenințat că retrage publicitatea de la The Sunday Times. Așa s-a văzut silit jurnalistul să se urce în avionul care îl ducea de la New York la Paris pentru a se vedea cu Al Fayed, pentru ca mai târziu să înceapă să lucreze pentru el.

Și așa a văzut încă de la început cum prosperul om de afaceri nu contenea să se învinuiască și să se întrebe implacabil cum ar fi fost dacă fiul său cel mare ar fi trăit.

Căci durerea pierderii neașteptate a fost împărțită în două familii: în cea regală și în cea egipteană. Mohamed Al Fayed a căutat toată viața explicații pentru tragedie, inclusiv a fost în punctul în care suspecta o conspirație a monarhiei britanice. Nimic nu a fost dovedit, însă jalea imensă a acestor pierderi a făcut bănuielile să fie justificate, căci în tumultul dezastrului, oricine caută vinovați.

Nenorocirea de la Paris a distrus poate cel mai mult viețile celor doi fii ai Dianei, care au trecut prin adolescență fără mamă, iar durerea a creat adevărate traume emoționale care cu greu pot fi vreodată vindecate.

Foto: ProfimediaRecente pe Ok! Magazine

Anna Nicole Smith, Getty (2) jpg
britney spears
 nunta lui Conrad Mericoffer cu Ana Odagiu   Instagram (2) jpg
Bruce Willis și Emma Heming în 2019, GettyImages 1083172626 jpg
nunta lui Edy Kovacs cu Ana Baniciu   Grabazei Photography (2) jpg
Sophia Loren, deschidere restaurant jpg
banner cristina cioran png
Simona Urzica si Marius Urzica, impreuna cu fiica lor, Yasmin   arhiva personala (1) jpg
Miley în Vogue, Instagram PNG
Ioana Ginghină s a căsătorit jpg
Madalina Ghenea si Philipp Plein impreuna la Milano   Instagram (1) jpg
Catherine Zeta Jones si Michael jpg
FotoJetCuplunou jpg
Carmen Iohannis și Jill Biden în SUA, 2022, Profimedia (2) jpg
FotoJetWitches jpg
Jada Pinkett Smith are o noua podoaba capilara   Facebook jpg
emmanuel macron brigitte macron jpg
Majestatea Sa Margareta si Principele Radu la nunta lor din 199d   Alain Morvan jpg