Se mărită Mihaela Rădulescu?

9 decembrie, 2016
Felix si Mihaela logoditi jpeg

Felix Baumgartner a îngenuncheat în faţa ei şi i-a luat mâna în mâna lui. Să fi fost, într-adevăr, o cerere în căsătorie?

image

Cea mai recentă postare a Mihaelei Rădulescu pe Instagram este o fotografie în care iubitul ei austriac a îngenuncheat în faţa ei şi pare să-i fi pus o bijuterie pe inelarul mâinii stângi. Iar mesajul care însoţeşte acest candid instantaneu este: "Don't ask :))) Yes anyway !" ("Nu întreba! Da, oricum"), condimentat cu multe râsete.

image

Evident, postarea a stârnit o avalanşă de like-uri şi mesaje din partea fanilor, bucuroşi că românca a fost cerută de soţie de Felix Baumgartner după doi ani de relaţie.

Dacă vestea se confirmă, îi dorim Mihaelei mult noroc în această a patra încercare de a rămâne până la adânci bătrâneţi alături de bărbatul iubit.

Amintim că Mihaela Rădulescu a fost căsătorită de 3 ori, cu Bogdan Rădulescu, cu Ştefan Bănică jr. şi cu Elan Schwartzenberg - cu cel din urmă având un băiat, pe Ayan. De cealaltă parte, austriacul Felix Baumgartner nu a mai fost căsătorit până acum, dar a fost cât pe ce să ajungă la altar cu gimnasta Nicole Öttl.Recente pe Ok! Magazine

Anne Heche, Getty jpg
brendan si partenera lui
Kim Cattrall si Darren Star la premiera Emily in Paris   profimedia 0742901557 jpg
Lily Collins si Ashley Park la premiera sezonului 3 Emily in Paris   Instagram (3) jpg
Amelia Spencer si Eliza Spencer, nepoatele gemene ale Printesei Diana, la British Fashion Awards 2002 02   Instagram jpg
octavia geamanu (5) JPG
liz -hudson
Eva Longoria și Victoria Beckham (2) jpg
theo
afis al bano romina power jpeg
Kirstie Alley, Getty (2) jpg
Monica Anghel FOTO Instagram
cristina spatar a fost ceruta in casatorie in dubai 1 jpg
oana roman jpg
Marc Anthony și Nadia, Getty (2) jpg
1 obama jpg jpeg
Amal Clooney si George Clooney la gala Kennedy Center de la Casa Alba   profimedia 0742223553 jpg
Bennifer în căutarea bradului perfect, Profimedia (5) jpg