Se poate să arăţi mai bine la 27 de ani decât la 22! Lidia Buble a dovedit-o! Se mândreşte acum cu un corp de fotomodel

23 octombrie, 2020
16 lidia buble transformare jpg jpeg

Este una dintre cele mai iubite cântăreţe din România, lansează piese care se aud la toate radiourile şi cu siguranţă ar putea începe o carieră de fotomodel! Cum aşa? Lidia Buble, de aproximativ şase ani, acordă o importanţă sporită felul în care arată, aşa că s-a pus pe treabă şi acum are o siluetă cum multe femei şi-ar dori!

Chiar şi în pandemie, cariera Lidiei Buble înfloreşte pe zi ce trece. Cântăreaţa a obţinut la începutul lui 2020 un contract, este imaginea unei firme importante pe piaţa din România. Veniturile ei au continuat să crească, a scos şi piese care au prins foarte bine la public, mai ales melodia în colaborare cu Cornel Ilie. Face milioane de vizualizări pe Youtube, are colaborări cu artişti internaţionali, e realizată din punct de vedere profesional. 

În anul 2014 când ea s-a lansat, când a stat pentru prima dată pe canapeaua de la "Neatza cu Răzvan şi Dani", Lidia arăta diferit, ba chiar avea şi câteva kilograme în plus. Avea părul lung, purta alt gen de haine, era la începutul carierei. Pe atunci doar visa să devină una dintre cele mai iubite artiste din România, lucru care a şi devenit realitate. 

19 lidia buble grasa jpg jpeg
stanga
dreapta
12 lidia buble grasa in costum de baie 4 jpg jpeg
5 lidia buble in costum de baie 5 jpg jpeg
6 lidia buble in costum de baie 4 jpg jpeg
13 lidia buble grasa in costum de baie 3 jpg jpeg
1 lidia buble sexy 1 jpg jpeg
2 lidia buble in costum de baie 8 jpg jpeg
11 lidia buble grasa in costum de baie 5 jpg jpeg
14 lidia buble grasa in costum de baie 2 jpg jpeg
15 lidia buble grasa in costum de baie 1 jpg jpeg
3 lidia buble in costum de baie 7 jpg jpeg
4 lidia buble in costum de baie 6 jpg jpeg
7 lidia buble in costum de baie 3 jpg jpeg
8 lidia buble in costum de baie 2 jpg jpeg
9 lidia buble in costum de baie 1 jpg jpeg
10 lidia buble grasa in costum de baie 6 jpg jpeg
17 lidia buble debut 1 jpg jpeg
18 lidia buble debut 2 jpg jpeg
19 lidia buble grasa jpg jpeg

A cunoscut rapid succesul cu piesele sale unice, a participat apoi şi în emisiuni de televiziune. În 2015 am văzut-o la Antena 1, la emisiunea prezentată de Pepe, "Splash - Vedete la apă". De la mare înălţime concurenţii făceau salturi în apă. Lidia Buble şi-a depăşit limitele şi a demonstrat cât de ambiţioasă este. Atunci a apărut şi pentru prima dată la TV în costum de baie. Avea o greutate normală pentru vârsta ei de atunci, 22 de ani. 

Trebuie să recunoaştem, după cum se observă şi în poză, nu avea corpul aşa de tonifiat, muşchi lucraţi, picioare definite. 

13 lidia buble grasa in costum de baie 3 jpg jpeg

Iată că anii au trecut rapid şi o admirăm acum pe Lidia Buble la 27 de ani. Noi spunem că ar putea cu lejeritate să înceapă o carieră în modelling. În aproximativ şase ani, Lidia Buble a slăbit 12 kilograme. A adoptat un stil de viaţă mult mai sănătos, are mare grijă la alimentaţia sa. Sigur, face eforturi, dar merită, nu?

4 lidia buble in costum de baie 6 jpg jpeg

Cântăreaţa de 27 de ani are grijă să meargă de mai multe ori pe săptămână la sală şi, totodată, şi-a modelat trupul cu ajutorul beţelor de bambus. Are un antrenor care o masează cu celebrele beţe de bambus. Acest tratament dă roade, are picioare definite, mâini bine lucrate, să nu mai vorbim de abdomen. Aşadar, ea a demonstrat că la 27 de ani poţi arăta mai bine decât la 22. 

1 lidia buble sexy 1 jpg jpeg

Foto: Facebook