Se retrage de la Pro TV! Adela Popescu şi Radu Vâlcan vor fi părinţi pentru a treia oară

8 ianuarie, 2021
1 adela jpg jpeg

Adela Popescu va fi nou din mamă. Vestea a bucurat întreaga familie, ştiut fiind faptul că cei doi visau să strângă în braţe şi o fetiţă.

„Producătoarea emisiunii mi-a spus ''cred că eşti gravidă’, ai lumina aia aparte''. Noi ne doream mult acest copil. E ceva ce nu pot să explic, e o dorinţă a noastră, ne împlineşte viaţa de familie. Prietenii s-au gândit la cheltuieli şi soţul a început să se gândească la o maşină mai mare.”, a mărturisit Adela Popescu la Vorbeşte lumea.

"Ne dorim o fetiţă şi să fim sănătoşi. Cred că această viaţă pe care am descoperit-o împreună cu copiii, este ceva absolut extraordinar şi nu concepem viaţa altfel. Să fim sănătoşi şi vedem ce va fi”, spunea, de curând, Radu Vâlcan.

Adela şi Radu  mai au împreună doi băieţi. Cei doi s-au mutat de curând într-o casă spaţioasă.. Vila are trei dormitoare, living, mansardă şi o bucătărie.

„În clipa în care am deschis uşa şi am intrat, e adevărat că mirosea a curat pentru că fusese o echipă care făcuse curăţenie, lucrurile erau aşezate, perdelele erau puse. Eu nu ştiam încă cum arătau perdelele, văzusem doar pozele. Am avut un sentiment incredibil. Am deschis uşa şi am zis: «Doamne, îţi mulţumesc că simt asta!». Aveam foarte mari emoţii. Prima senzaţie a fost WOW. Din momentul acela am zis: «Gata, aici rămânem!». N-am mai dormit nici măcar o dată dincolo.  Am avut şi o provocare legată de copii. Ne spuneau, în special Alexandru, că el nu doreşte să vină la casa nouă, că el vrea să rămână la cea veche", a spus vedeta pentru Libertatea.

Cei doi au făcut şi o schimbare. Au ales să pună televizorul în dormitor, ca să fie aproape de copii.

„E o casă exact cum ne-am dorit-o noi. Am ales împreună. E ciudat. Nu e o casă clasică. Avem nişte uşi care nu se văd. Când eşti la etaj, ai impresia că e un hol lung. E destul de straniu pentru, să spunem cei de vârsta a doua. În dormitor am hotărât să punem un televizor, deşi în locuinţa cealaltă nu aveam. Doar pentru că dormitoarele nu sunt pe acelaşi etaj cu livingul. Dacă vrem după ce adorm copiii să ne uităm la un film, să o facem din dormitor , care e aproape de ei. Aici avem televizorul, patul, dressingurile noastre, baia. Atât. Niciun tablou, comodă, doar noptierele şi luminile. Vreau să fie totul aerisit. Strictul necesar', a mai spus  Adela.

În timpul sarcinii, Adela va fi înlocuită la emisiunea Vorbeşte lumea de la Pro TV de Lora.

Artista ne va întâmpina de săptămâna viitoare, de la ora 10:30, de luni până vineri.

Dacă la finalul anului 2018, Lora se alătura echipei pentru prima dată în postura de prezentatoare a unui matinal, ea revine acum mai hotărâtă, mai entuziastă şi cu mult dor de publicul PRO TV: ” Am primit invitaţia cu bucurie şi entuziasm! Refacem gaşca şi abia aştept să vă invadez dimineţile, din nou, cu energie bună, să râd la glumele lui Cove, chiar şi la alea vechi, să-mi beau cafeaua în această familie frumoasă de la care am învăţat atât de multe şi căreia acum am mai mult timp să-i dedic. Vorbeşte Lumea că ne aşteaptă o frumoasă călătorie în acest nou sezon. Mi-a fost dor!”Recente pe Ok! Magazine

celine dion jpg
Mihai Bendeac FOTO Instagram
kourntey kardashian gets energy back after quitting ivf1 jpg
Thriller, Michael Jackson 1  sursa   Profimedia jpg
dwayne johnson l and lauren hashian gettyimages 1193064219 jpeg
Celine Dion sufera de o boala neurologica foarte rara jpg
bruce - ema
Amber Heard și Johnny Depp jpg
Gerard Pique si Clara Chia   profimedia 0736588889 jpg
America Express Andreea Antonescu și Andreea Bălan Foto Antena 1
Jennifer Lopez, Instagram (5) jpg
Anne Heche, Getty jpg
brendan si partenera lui
Kim Cattrall si Darren Star la premiera Emily in Paris   profimedia 0742901557 jpg
Lily Collins si Ashley Park la premiera sezonului 3 Emily in Paris   Instagram (3) jpg
Amelia Spencer si Eliza Spencer, nepoatele gemene ale Printesei Diana, la British Fashion Awards 2002 02   Instagram jpg
octavia geamanu (5) JPG
liz -hudson