Se rup în figuri! La propriu. Vedetele se întrec în acrobaţii sexy pe Instagram

14 noiembrie, 2018
8 fotojet 6 jpg jpeg

Dacă nu faci şpagatul online, nu exişti! Acesta pare să fie mesajul clar pe care starurile de peste Ocean ni-l transmit cu cele mai recente imagini postate de ele pe social media. Care-i treaba cu baletul pe care-l fac mai nou divele?

Păi, Victoria Beckham e de vină. Mai ţineţi minte acea fotografie cu soţia lui David Beckham care-şi ridica piciorul până-n tavan în timp ce lucra de zor la colecţiile ei sofisticate? Şi mai era şi îmbrăcată chic, nu vă gândiţi că tocmai mergea la sală şi purta vreun trening larg! Mă rog, nimic surprinzător pentru femeia care răspundea la e-mail-uri în timp ce alerga pe bandă! E doar Super Woman, care le face cu brio pe toate!

image

Ei bine, această damă bine a dat naştere unui trend, Instasplit pe numele lui, pentru că acum toate divele din showbiz ţin morţiş să facă şpagatul fix când sunt pozate. Gestul denotă formă fizică bună şi un oarecare simţ al umorului. Că nu prea e original, asta ce mai contează când primesc like-uri cu duiumul pentru flexibilitatea de care dau dovadă?!

image

Kate Perry a postat şi ea propriul Instasplit în ziua ei de naştere, când lua masa cu prietenii. Sper că nu-i aplicase lui Orlando Bloom o lovitură sub centură, pentru că i-a mai făcut ea vânt actorului şi cu alte ocazii…

image

Kaya Gerber este altă femeie elastică (mă rog, cam impropriu spus “femeie” în cazul adolescentei de 17 ani), cel puţin asta vrea să demonstreze cu imaginea care ne face să credem că modelul ar putea avea o carieră strălucită la circ.  

image

Cum spuneam, toată lumea o face, de ce nu şi divele americane?! Adică îşi expun trupul semi-dezgolit pe net, ce credeaţi?! Aşa că, frumuseţi precum Kate Beckinsale şi-au etalat picioarele proaspăt epilate şi lucrate la sală chiar în văzul lumii întregi. Actriţa de 45 de ani din Pearl Harbor s-a rupt în figuri fix când cineva îi aplica bronzul artificial pe picior.

image

Ca să fac o glumă nesărată, ar fi o mirare să o vedem pe Bella Thorne cu picioarele nedesfăcute. ;)  Cum care Bella Thorne?! Fosta iubită a lui Scott Dissick. Cum care Scott Dissick? Fostul iubit al lui Kourtney Kardashian. Şi să n-aud “Cine-i Kardashian?”, da? Ca să nu pice prost, starleta s-a afişat şi ea în şpagatul devenit deja faimos pe social media.  

image


Recente pe Ok! Magazine

andrew-  fergie
Fiica lui Kim Jong un, Ju Ae   Profimedia (1) jpg
andreea marin6 jpg
Catherine Zeta Jones
Hugh Jackman și soția sa, Deborra Lee Furness
Elizabeth Taylor 0  sursa   GettyImages jpg
denise si sotul
1 jennifer garner jpg jpeg
carmen bruma mircea badea jpeg
Anisia Gafton jpg
kim si kanye jpeg
Crina Semciuc    FOTO Horațiu Sovaiala, Ionut Rusu (1) jpg
elvis presley
Andreea Marin nou jpg
Daniel Craig, Getty (1) jpg
DSC 0088 site jpg
julia fox kanye west penis1 jpg
titanic3 jpg