Se schimbă foaia la Vocea României. Jurații au intrat pe vibrația fenomenului Bridgerton

9 august, 2024

Ieri, Theo Rose a fost sărbătorita, căci a împlinit 27 de ani. Horia Brenciu, partenerul său de echipă, nu a ratat ocazia să îi facă urări de suflet.

Theo Rose și Horia Brenciu 2 jpg

Artista a împlinit ieri 27 de ani. Dacă în primă fază, la debutul său la Vocea României, Theo Rose a făcut echipă cu Smiley, de anul trecut lucrurile s-au schimbat.

Cu Horia Brenciu are o legătură aparte de prietenie, sunt amândoi foarte atașați unul de celălalt. Și cum munca la celebra emisiune de talente a început, cei doi au organizat și o ședință foto inedită.

Theo Rose și Horia Brenciu jpg

Horia Brenciu nu avea cum să nu marcheze această aniversare și în online. Pe contul său de socializare, a publicat ineditele imagini.

Mesajul a fost, de asemenea savuros, în ton cu firea boemă a lui Horia Brenciu.

”Nu e Bridgerton! E București! Iar ea e prietena mea, e partenera mea, e zuza mea. Are o voce de milioane și un suflet pe măsură. E mama lui Sasha și cea alături de care o să mă lupt anul ăsta, în sezonul al 12-lea, să găsim Vocea României! E Maria Teodora Diaconu, cea care împlinește azi 27 ani! La mulți ani, fata mea! Te pupă apăsat, Tătuțu!”, a scris artistul și juratul de la Vocea României.

Ei doi sunt prieteni de familie.

Frumoasa Theo Rose le-a mai rezervat fanilor o surpriză, căci chiar de ziua ei, a lansat o nouă piesă care se numește ”Mireasă”. De asemenea, și-a întrebat fanii: ”Ce bucurie mare e Vocea României pentru noi. O să vă placă tare și sezonul asta. Ce ziceți de noi în varianta Bridgerton?”.

Căci da, antrenorii de la Vocea României s-au „teleportat” în epoca victoriană și se pare că vor exista multe surprize pentru fanii emisiunii.

Costumați asemenea actorilor din Bridgerton, antrenorii de la Vocea României apar într-un cadru de epocă, specific serialului care a cucerit milioane de fani.

„Conceptul de anul acesta este legat de ”Dă muzica mai tare”, sub conceptul general ”Doar muzica contează”. Ne-am gândit cum să dramatizăm ideea de ”dă muzică mai tare” și faptul că muzica schimbă lumea, schimbă cu totul personajele și modul în care suntem în acel moment. Și atunci am făcut legătura aceasta între trecut și prezent. Și trecutul l-am dus într-un foarte trecut. Undeva, printr-un secol 18, sfârșit de perioada victoriană. Am luat ca referință serialul Bridgerton... Astfel, în momentul în care dai muzica mai tare și oamenii se distrează și încep să simtă muzica, lucrurile se schimbă cu totul. Și am făcut această trecere de la trecut la prezent pe scena Vocea României. De fapt, este o dramatizare a puterii de schimbare a muzicii”, a spus Vasile Alboiu, Creative Director.

Foto: Facebook



Recente pe Ok! Magazine

Adela il bate pe Radu Valcan 2 jpg
Nicole Kidman și mama ei GettyImages 2900890 jpg
1 simona patruleasa stirile kanal d jpg jpeg
 Jennifer Lopez la premiera filmului Unstoppable de la Toronto   FOTO Instagram (4) jpg
Tily Niculae, FOTO Sorin Stana, OK Romania (1) jpg
Oana Niculescu Mizil la 40 de intrebari cu Denise Rifai la Kanal D png
Andreea Vasile si Bogdan Albulescu 2 JPG
FotoJet Georgina jpg
Nicole Kidman, GettyImages (8) jpg
Chef Florin Dumitrescu   Pro TV (1) jpg
Alin Oprea la podcastul lui Adrian Artene (2) png
Jennifer Lopez, Ben Affleck, GettyImages jpg
Richard Gere și Julia Roberts în Pretty Woman, Profimedia (2) jpg
Keith Urban și Nicole Kidman, GettyImages (3) jpg
Lady Gaga cu logodnicul Michael Polansky la Festivalul de Film de la Venetia   GettyImages 2170224886 jpg
Alina Puscau la nunta Printesei Martha Louise cu Durek Verret   Instagram 2 jpg
Brad Pitt și a adus iubita pe red carpet, GettyImages (5) jpg
Elle Macpherson, GettyImages (6) jpg