Se spune că soţii Trump nu mănâncă şi dorm împreună, dar iată-i împreună la un eveniment public

8 mai, 2018
First Lady Melania Trump Speaks On The Launch Of Her Initiatives In The Rose Garden Of White House jpeg

Presa internaţională titrează că relaţia dintre Melania şi Donald Trump este mult mai proastă decât ce au lăsat să vadă până acum. Chipurile, soţii Trump locuiesc în aripi diferite ale Casei Albe, nu dorm împreună, nu mânâncă împreună, ocupându-se fiecare de treburile lui. Doar îndatoririle oficiale ce-i mai reunesc. Aşa s-a întâmplat şi ieri, când prima-doamnă a Americii a lansat o campanie menită să-i ajute pe copii.

Melania Trump şi-a lansat campania ”Be Best”

Gata mai mult ca oricând să-şi asume rolul de prima-doamnă a Americii, Melania Trump a ţinut, ieri, o conferinţă de presă pentru a-şi anunţa iniţiativa de a veghea asupra bunăstării copiilor. Sinceră şi senină, Melania a declarat că ”scopul ei” este să ”educe copiii în legătură cu problemele cu care se confruntă zi de zi”. Ba mai mult, va continua cu campania ”anti-cyberbullying”, problemă adresată în timpul alegerilor prezidenţiale.

A fost criticată pentru alegerea numelui campaniei, fiind considerat incorect gramatical

”Be best” ori ”Be Your Best” / ”be the best”?

Culmea e că-n timp ce Melania susţinea acest discurs, cel care o privea îndeaproape, din primul rând, era chiar soţul ei, preşedintele Donald Trump. Acesta a susţinut-o şi chiar a felicitat-o pentru munca depusă în serviciul copiilor. Totuşi, cei din exterior susţin că această afişare de afecţiune şi implicare vizavi de interesele celuilalt nu este decât ceva foarte forţat, soţii Trump nemaiavând nimic comun decât rolurile căpătate în 2017.

Donald a susţinut-o

Mulţi spun că nu mai există intimitate între ei

Nu ştim dacă acesta e cazul şi dacă soţii Trump doar joacă rolul unor soţi iubitori, dar ştim că Melania face eforturi de a se ajusta la rolul de prima-doamnă a Americii. Ea încearcă să se implice în bunăstarea naţiunii şi să profite de atribuţiile pe care le are. Ne amintim că Michelle Obama milita pentru drepturile femeilor la o educaţie aleasă şi un stil de viaţă sănătos pentru copii, în timp ce Laura Bush susţinea importanţa cititului la vârste fragede.

La această conferinţă de presă, Melania a purtat o superbă jachetă de piele maronie, pe care a potrivit-o unei fuste conice, albă. Şi-a completat look-ul cu bijuterii minimaliste, discrete, în nuanţe de auriu.Recente pe Ok! Magazine

andrew-  fergie
Fiica lui Kim Jong un, Ju Ae   Profimedia (1) jpg
andreea marin6 jpg
Catherine Zeta Jones
Hugh Jackman și soția sa, Deborra Lee Furness
Elizabeth Taylor 0  sursa   GettyImages jpg
denise si sotul
1 jennifer garner jpg jpeg
carmen bruma mircea badea jpeg
Anisia Gafton jpg
kim si kanye jpeg
Crina Semciuc    FOTO Horațiu Sovaiala, Ionut Rusu (1) jpg
elvis presley
Andreea Marin nou jpg
Daniel Craig, Getty (1) jpg
DSC 0088 site jpg
julia fox kanye west penis1 jpg
titanic3 jpg