Se temea de soţ! Cu o zi înainte de moarte, Natalie Wood l-a implorat pe căpitan să o ajute să îl părăsească pe Wagner. Dovada care schimbă datele din anchetă

7 decembrie, 2021
8 nat5 jpg jpeg

O mul┼úime de mistere au ├«nconjurat moartea lui Natalie Wood. ├Änregistr─ârile arat─â c─â actri┼úa a tr─âit ├«n teroare ┼či chiar a implorat s─â fie luat─â de la so┼úul ei, Wagner, cu o zi ├«nainte de moarte.

├Änc─â din copil─ârie, Natalie Wood a cucerit inimile fanilor cu rolurile ei. De┼či a fost fost invidiat─â pentru succesul ei, Wood nu a avut o via┼úa amoroas─â pe care mul┼úi s─â ┼či-o doreasc─â. Cariera actri┼úei a fost, de asemenea, ├«ntrerupt─â ├«ntr-un mod  misterios. La c├ó┼úiva ani dup─â ce actri┼úa din filmul Splendoare ├«n iarb─â a murit ├«necat─â, ├«n timp ce se afla ├«n vacan┼ú─â cu cei dragi, ies la suprafa┼ú─â detalii ne┼čtiute p├ón─â acum, care ofer─â o perspectiv─â mai ampl─â asupra rela┼úiei ei.

Potrivit unor informaţii, Wood l-a cunoscut pentru prima dată pe Robert J. Wagner, care mai târziu i-a devenit soţ, la vârsta de 10 ani.

stanga
dreapta
1 nat1 jpg jpeg
5 nat2 jpg jpeg
6 nat3 jpg jpeg
7 nat4 jpg jpeg
8 nat5 jpg jpeg
6 nat6 jpg jpeg
9 nat7 jpg jpeg

A fost o ├«nt├ólnire scurt─â, dar s-au rev─âzut din nou, pentru o ┼čedin┼ú─â foto, pe c├ónd ea avea 17 ani. A doua lor ├«nt├ólnire a fost suficient─â pentru a-l captiva pe Wagner . Atunci au hot─âr├ót s─â se vad─â peste c├óteva s─âpt─âm├óni. Ea a scris ├«ntr-unul dintre pasaje: "La 20 iulie 1956, la cea de-a 18-a aniversare, m-a escortat la proiec┼úia unui film. A doua zi diminea┼ú─â a trimis flori ┼či un bilet ┼či mi-a scris: ÔÇ×Ne revedemÔÇŁ.

Wagner a fost so┼úul lui Wood p├ón─â la moartea ┼či au avut ├«mpreun─â o fiic─â, Courtney Wagner. Din p─âcate, ┼čtirile despre c├ót de nefericit─â era actri┼úa ├«n c─âsnicie au ap─ârut dup─â ce ea a disp─ârut ├«n mod misterios ├«n apele de pe insula Catalina din California, pe 28 noiembrie 1981.

├Än timp ce investiga┼úiile erau ├«n desf─â┼čurare la momentul mor┼úii lui Wood, oficialii l-au numit pe Wagner ÔÇ×persoan─â de interesÔÇŁ. Acest lucru s-a ├«nt├ómplat dup─â ce c─âpitanul iahtului de pe care a disp─ârut diva a dezv─âluit c─â regretata actri┼ú─â ┼či so┼úul ei aveau ne├«n┼úelegeri.

Potrivit c─âpitanului Dennis Davern, care se afla la bord al─âturi de Wood, Wagner ┼či  colegul ei din Brainstorm, Christopher Walken, a existat at├ót de mult─â gelozie ┼či tensiune ├«n cuplu, astfel ├«nc├ót Wood nu a mai suportat atitudinea so┼úului ei ┼či a decis s─â se re├«ntoarc─â la ┼ú─ârm.

Davern a dezv─âluit c─â a dus-o pe actri┼ú─â la un motel, unde au avut o discu┼úie lung─â. ├Än timp ce erau singuri, Wood i-a spus lui Davern cum pl─ânuie┼čte s─â ├«l p─âr─âseasc─â pe Wagner.

C─âpitanul a mai spus c─â actri┼úa chiar inten┼úiona s─â ia un hidroavion ┼či s─â se ├«ntoarc─â acas─â ├«n ziua urm─âtoare, dar acest lucru nu s-a ├«nt├ómplat niciodat─â, deoarece Wood a disp─ârut c├óteva ore mai t├órziu, dup─â ce s-au ├«ntors pe iaht. 

Din p─âcate, c├ónd a fost g─âsit─â, ea era ├«ntr-o c─âma┼č─â de noapte ┼či plutea ├«n largul coastei Californiei de Sud. Abia la 30 de ani de la moartea ei, care a fost considerat─â un accident, a fost deschis─â o anchet─â pentru omucidere.

Alte rapoarte arat─â c─â Davern a sm─ârturisit c─â actri┼úa ┼či so┼úul ei s-au luptat ├«n cabin─â, chiar ├«nainte ca aceasta s─â dispar─â. Oficialii au considerat ├«ns─â c─â vedeta s-a ├«necat dup─â ce a alunecat de pe iaht ├«n timp ce ├«ncerca s─â lege o barc─â de salvare. C─âpitanul Davern a recunoscut c─â nu a spus ├«ntreg adev─ârul despre evenimentele care au ├«nconjurat moartea tragic─â a lui Wood ┼či i-a ├«ndemnat pe anchetatori s─â redeschid─â cazul. 

├Äntr-un interviu, Davern a spus c─â are convingerea c─â lupta dintre Wood ┼či Wagner a dus la moartea ei. C─âpitanul a mai remarcat c─â Wagner nu s-a implicat prea mult ├«n investiga┼úie ┼či nu a f─âcut tot ce ar fi putut face.

Pe m─âsur─â ce timpul a trecut, cazul a dezvoltat doar mai multe ├«ntreb─âri, iar sora actri┼úei decedate, Lana, l-a ar─âtat tot timpul cu degetul pe Wagner. Sora ├«ndurerat─â a spus c─â crede c─â Wagner a ascuns autorit─â┼úilor detalii despre moartea surorii sale. Cu toate acestea, Davern ┼či Lana nu au fost singurii afecta┼úi de ├«necul lui Wood.

Fiica ei, Natasha Gregson Wagner, avea 11 ani c├ónd a avut loc misteriosul incident ┼či nu a trecut niciodat─â peste pierdere. Natasha este fiica lui Wood cu fostul ei so┼ú, produc─âtorul Richard Gregson.

La aproape 40 de ani dup─â la ├«necul lui Wood, Natasha, la 51 de ani, a dezv─âluit, ├«ntr-un interviu, c─â ├«i este ├«nc─â dor de mama ei. Ea a rev─âzut chiar povestea care a dus la moartea misterioas─â a mamei ei ├«n cartea ÔÇ×Mai mult dec├ót dragosteaÔÇŁ. Tragicul incident r─âm├óne ┼či acum un mister, iar de fiecare dat─â, pare mai greu s─â ajungi la o concluzie cert─â. Cu toate acestea, moartea ei  este povestit─â ├«n cartea ÔÇ×Natalie WoodÔÇŁ , iar noile detalii insinueaz─â c─â Wood nu s-a ├«necat ├«nt├ómpl─âtor.

Autorul c─âr┼úii crede c─â Wagner a jucat un rol important ├«n moartea regretatei vedete de cinema.  Memoriile lui Wood scot la suprafa┼ú─â mai multe informa┼úii despre rela┼úia ei cu Wagner ┼či despre cum ar fi murit. Jurnalul actri┼úei a fost predat autorit─â┼úilor de sora ei, Lana, care credea c─â asfel va ajuta ancheta.

Wood recuno┼čtea c─â este ├«nconjurat─â de oameni, dar se simte singur─â. De asemenea, men┼úioneaz─â c─â rela┼úia ei cu Wagner a fost una plin─â de defecte. 

Documentarul despre via┼úa lui Wood, ÔÇ× The Night BeforeT ÔÇô The Mysterious Death of Natalie WoodÔÇŁ are acum c├óteva episoade despre cum Wood pl─ânui┼čte s─â-┼či p─âr─âseasc─â so┼úul. Din p─âcate, nu a tr─âit suffcient ca s─â fac─â asta.Recente pe Ok! Magazine

sim11 jpg
Sharon Stone la Cannes (9) jpg
irina17 jpg
profimedia 0693762063 jpg
Rosie Huntington Whiteley și Jason Statham OK Magazine jpg
profimedia 0693865712 jpg
cib9 jpg
Carla Bruni Sarkozy la Cannes (2) jpg
Kylie Minogue Cannes (7) jpg
Olivia vacanta 7 jpg
kat111 jpg
FotoJet (22) jpg
andreea311 jpg
kourtney kardashian travis barker (1) jpg
Irina Mohora (1) jpg
putin82 jpg
Majda Aboulumosha si Ruxandra Ion jpg
vladimir putin profimedia 0691857509 jpg