Se temea de soţ! Cu o zi înainte de moarte, Natalie Wood l-a implorat pe căpitan să o ajute să îl părăsească pe Wagner. Dovada care schimbă datele din anchetă

7 decembrie, 2021
8 nat5 jpg jpeg

O mulţime de mistere au înconjurat moartea lui Natalie Wood. Înregistrările arată că actriţa a trăit în teroare şi chiar a implorat să fie luată de la soţul ei, Wagner, cu o zi înainte de moarte.

Încă din copilărie, Natalie Wood a cucerit inimile fanilor cu rolurile ei. Deşi a fost fost invidiată pentru succesul ei, Wood nu a avut o viaţa amoroasă pe care mulţi să şi-o dorească. Cariera actriţei a fost, de asemenea, întreruptă într-un mod  misterios. La câţiva ani după ce actriţa din filmul Splendoare în iarbă a murit înecată, în timp ce se afla în vacanţă cu cei dragi, ies la suprafaţă detalii neştiute până acum, care oferă o perspectivă mai amplă asupra relaţiei ei.

Potrivit unor informaţii, Wood l-a cunoscut pentru prima dată pe Robert J. Wagner, care mai târziu i-a devenit soţ, la vârsta de 10 ani.

stanga
dreapta
1 nat1 jpg jpeg
5 nat2 jpg jpeg
6 nat3 jpg jpeg
7 nat4 jpg jpeg
8 nat5 jpg jpeg
6 nat6 jpg jpeg
9 nat7 jpg jpeg

A fost o întâlnire scurtă, dar s-au revăzut din nou, pentru o şedinţă foto, pe când ea avea 17 ani. A doua lor întâlnire a fost suficientă pentru a-l captiva pe Wagner . Atunci au hotărât să se vadă peste câteva săptămâni. Ea a scris într-unul dintre pasaje: "La 20 iulie 1956, la cea de-a 18-a aniversare, m-a escortat la proiecţia unui film. A doua zi dimineaţă a trimis flori şi un bilet şi mi-a scris: „Ne revedem”.

Wagner a fost soţul lui Wood până la moartea şi au avut împreună o fiică, Courtney Wagner. Din păcate, ştirile despre cât de nefericită era actriţa în căsnicie au apărut după ce ea a dispărut în mod misterios în apele de pe insula Catalina din California, pe 28 noiembrie 1981.

În timp ce investigaţiile erau în desfăşurare la momentul morţii lui Wood, oficialii l-au numit pe Wagner „persoană de interes”. Acest lucru s-a întâmplat după ce căpitanul iahtului de pe care a dispărut diva a dezvăluit că regretata actriţă şi soţul ei aveau neînţelegeri.

Potrivit căpitanului Dennis Davern, care se afla la bord alături de Wood, Wagner şi  colegul ei din Brainstorm, Christopher Walken, a existat atât de multă gelozie şi tensiune în cuplu, astfel încât Wood nu a mai suportat atitudinea soţului ei şi a decis să se reîntoarcă la ţărm.

Davern a dezvăluit că a dus-o pe actriţă la un motel, unde au avut o discuţie lungă. În timp ce erau singuri, Wood i-a spus lui Davern cum plănuieşte să îl părăsească pe Wagner.

Căpitanul a mai spus că actriţa chiar intenţiona să ia un hidroavion şi să se întoarcă acasă în ziua următoare, dar acest lucru nu s-a întâmplat niciodată, deoarece Wood a dispărut câteva ore mai târziu, după ce s-au întors pe iaht. 

Din păcate, când a fost găsită, ea era într-o cămaşă de noapte şi plutea în largul coastei Californiei de Sud. Abia la 30 de ani de la moartea ei, care a fost considerată un accident, a fost deschisă o anchetă pentru omucidere.

Alte rapoarte arată că Davern a smărturisit că actriţa şi soţul ei s-au luptat în cabină, chiar înainte ca aceasta să dispară. Oficialii au considerat însă că vedeta s-a înecat după ce a alunecat de pe iaht în timp ce încerca să lege o barcă de salvare. Căpitanul Davern a recunoscut că nu a spus întreg adevărul despre evenimentele care au înconjurat moartea tragică a lui Wood şi i-a îndemnat pe anchetatori să redeschidă cazul. 

Într-un interviu, Davern a spus că are convingerea că lupta dintre Wood şi Wagner a dus la moartea ei. Căpitanul a mai remarcat că Wagner nu s-a implicat prea mult în investigaţie şi nu a făcut tot ce ar fi putut face.

Pe măsură ce timpul a trecut, cazul a dezvoltat doar mai multe întrebări, iar sora actriţei decedate, Lana, l-a arătat tot timpul cu degetul pe Wagner. Sora îndurerată a spus că crede că Wagner a ascuns autorităţilor detalii despre moartea surorii sale. Cu toate acestea, Davern şi Lana nu au fost singurii afectaţi de înecul lui Wood.

Fiica ei, Natasha Gregson Wagner, avea 11 ani când a avut loc misteriosul incident şi nu a trecut niciodată peste pierdere. Natasha este fiica lui Wood cu fostul ei soţ, producătorul Richard Gregson.

La aproape 40 de ani după la înecul lui Wood, Natasha, la 51 de ani, a dezvăluit, într-un interviu, că îi este încă dor de mama ei. Ea a revăzut chiar povestea care a dus la moartea misterioasă a mamei ei în cartea „Mai mult decât dragostea”. Tragicul incident rămâne şi acum un mister, iar de fiecare dată, pare mai greu să ajungi la o concluzie certă. Cu toate acestea, moartea ei  este povestită în cartea „Natalie Wood” , iar noile detalii insinuează că Wood nu s-a înecat întâmplător.

Autorul cărţii crede că Wagner a jucat un rol important în moartea regretatei vedete de cinema.  Memoriile lui Wood scot la suprafaţă mai multe informaţii despre relaţia ei cu Wagner şi despre cum ar fi murit. Jurnalul actriţei a fost predat autorităţilor de sora ei, Lana, care credea că asfel va ajuta ancheta.

Wood recunoştea că este înconjurată de oameni, dar se simte singură. De asemenea, menţionează că relaţia ei cu Wagner a fost una plină de defecte. 

Documentarul despre viaţa lui Wood, „ The Night BeforeT – The Mysterious Death of Natalie Wood” are acum câteva episoade despre cum Wood plănuişte să-şi părăsească soţul. Din păcate, nu a trăit suffcient ca să facă asta.Recente pe Ok! Magazine

Valentina Pelinel propriul hotel in Olimp (18) jpg
Theo Rose in distributia filmului Clanul de la Pro TV (7) jpg
mihai22 jpg
monica25 jpg
ben1 jpg
Carlos Santana profimedia 0403844476 jpg
livia43 jpg
anca serea adi sina png
David Popovici la Campionatul European de Inot pentru Juniori de la Otopeni (1) jpg
Linda Evangelista profimedia 0282765230 jpg
Amber (2) jpg
lili22 jpg
Talulah Riley și Elon Musk jpg
Shakira (4) jpg
ric3 jpg
Carmen Iohannis tinute Madrid jpg
DJ markus Schulz Untold si Adina Butar copil Miami (7) jpg
Adrian Nastase in Grecia jpg