Se vinde casa în care Marilyn Monroe şi-a găsit sfârşitul! Care e preţul ei?

26 aprilie, 2017
Marilyn Monroe jpeg

Dacă vreţi să respiraţi aerul fin pe care, cândva, l-a respirat şi Marilyn Monroe, aflaţi că ultima ei reşedinţă a fost listată pe site-urile de specialitate. E vorba despre proprietatea din Los Angeles, cumpărată de Marilyn cu patru luni înainte de a-şi găsi sfârşitul...

Se vinde casa în care Marilyn Monroe şi-a dat ultima suflare

Poate nu e tocmai glamour să cumperi o casă în care, în 1962, o stea hollywoodiană a fost găsită fără suflare, dar e clar interesant să vezi locul în care aceasta a trăit în ultimele patru luni de viaţă.

Ei bine, pentru „doar” 6,9 milioane de dolari, această casă, autentică, din 1929, poate fi achiziţionată! Desigur, e important de ştiut că reşedinţa este mobilată parţial şi că într-adevăr piesele de imobilier sunt, în mare parte, cele care i-au aparţinut lui Marilyn Monroe.

Vila somptuoasă este situată în cartierul Brentwood, de la Hollywood, şi dispune de patru dormitoare şi trei băi. Proprietatea se-ntinde pe 243 de metri pătraţi, dispunând de o piscină, casă de oaspeţi şi o livadă de citrice.

Costă aproape 7 milioane de dolari

Casa a fost vândută anterior în noiembrie 2012, pentru 5.1 milioane de dolari. ”Când te plimbi prin casă şi grădină eşti imediat lovit de o linişte şi o pace incredibilă. Este o adevărată oază în inima celui mare mare cartier din Los Angeles”, spune Lisa Optican, agentul imobiliar care se ocupă de această proprietate.

Amintim că Monroe a cumpărat, şi parţial mobilat, această reşedinţă cu doar patru luni înainte de a muri din cauza unei supradoze cu medicamente. Preţul reşedinţei a fost atunci de 75.000 de dolari.Recente pe Ok! Magazine

Alina Eremia jpg
cabral si adela jpg
Rihanna, cină în rochie transparentă  Foto Profimedia (5) jpg
andreea banica4 fb jpg
1 0 britney spears profimedia 0308237502 2 jpg jpeg
1 divort angelina si jolie brad pitt jpg jpeg
kim kardashian 1 jpg
Gwen Stefani foto profimedia jpg
marina almasan 9 fb jpg
elizabeth taylor foto profimedia jpg
Andie MacDowell pe podium la Paris, Foto Profimedia (5) jpg
Victoria Beckham   Instagram (3) jpg
7 vladimir putin jpg jpeg
Tudor Chirilă foto Pro TV jpg
bundy profi jpg
FotoJetScandal jpg
Alex Rodriguez și Jennifer Lopez, Foto GettyImages (4) jpg
Ilinca Vandici nasa de botez (10)   Instagram jpg