Se vor căsători anul acesta! Vezi despre ce cuplu celebru este vorba!

27 ianuarie, 2015
sofia vergara nunta jpeg

Bat clopote de nuntă! Vedeta îşi face din nou planuri de nuntă, însă cu un alt... mire. Dacă în 2013, aceasta i-a spus la revedere afaceristului Nick Loeb, şi prin urmare şi pregătirilor de nuntă, iată că actriţa este din nou pe cai mari.

Sofia Vergara îşi face din nou planuri de nuntă, însă cu un alt... mire. Dacă în 2013 aceasta i-a spus la revedere logodnicului Nick Loeb, şi prin urmare şi pregătirilor de nuntă, iată că actriţa este din nou pe cai mari.

Deşi actriţa în vârstă de 42 de ani are o relaţie de doar şase luni cu actorul Joe Manganiello, cei doi vor să se căsătorească anul acesta. Logodna a avut loc în decembrie anul trecut, iar de atunci cei doi sunt în toiul pregătirilor de nuntă.

image

Data nunţii nu a fost stabilită, însă se preconizează a fi în toamna acestui an, imediat ce programul profesional le va oferi răgazul necesar pentru a se bucura de frumosul eveniment pe deplin.

"Încercăm să găsim timp, pentru că el filmează şi trebuie să promoveze «Magic Mike XXL» în această vară, iar eu trebuie să promovez filmul în care joc cu Reese Witherspoon («Hot Pursuit», n.r.), deci suntem cam ocupaţi, dar vom încerca s-o facem în toamnă, în vară va fi prea multă nebunie", a declarat Vergara.

Cât despre lista de invitaţi, voluptuoasa actriţă a declarat că numărul invitaţilor este destul de mare, semn că nunta va fi una grandioasă.

Sursă foto: HeptaRecente pe Ok! Magazine

FotoJetReghe jpg
Alina Kabaeva jpg
FotoJetBrit jpg
anca turcasiu
Angela Merkel si Regele Charles la dineul de la Berlin   profimedia 0766087803 jpg
Rege Jean Page (3) jpg
Dinu Maxer despre divorţ jpg
Angelina Jolie si Brad Pitt FOTO Getty Images jpg
Ana Morodan arestata cu 3 dosare penale (6) jpg
Salma Hayek și Francois Henri Pinault, soțul său jpg
Jennifer Aniston, premiera americană Murder Mystery 2 (7) jpg
Nadia El Nakla si Humza Yousaf   profimedia 0765882072 jpg
Kim Kardashian pe plajă, Profimedia (6) jpg
1 jorge masked singer romania jpg jpeg
Gisele Bundchen jpg
Tania Budi jpg
Bennifer verde neon, premiera Air, Getty (7) jpg
FotoJetMonica jpg