Sean Penn: "Plătiţi dracului!"

19 mai, 2012

Cu discursul de la gala sa caritabilă, desfăşurată la Cannes, unde au participat şi VIP-uri din România, actorul a scris o pagină de istorie necenzurată, la capitolul evenimentelor de gen

Cu discursul de la gala sa caritabilă, desfăşurată la Cannes, unde au participat şi VIP-uri din România, actorul a scris o pagină de istorie necenzurată, la capitolul evenimentelor de gen

Vorbim de cea mai exclusivistă petrecere de la Cannes de anul acesta, ţinută la Nikki Beach, unde biletele de intrare au costat 7.500 de dolari, iar invitaţii au fost numai unul şi unul, printre care Giorgio Armani, Jean-Paul Gaultier, Ben Stiller, Virginie Ledoyen, Diane Kruger, Gerard Butler şi Ewan McGregor - dar şi românii Oreste, Mircea Badea, Carmen Brumă, Sandra Stoicescu, Andreea Berecleanu şi Anca Rusu, la invitaţia Mădălinei Ghenea.

În faţa acestei asistenţe, Sean a ţinut cel mai furtunos discurs (în deschiderea licitaţiei organizate în beneficiul statului Haiti, devastat de cutremurul din 2010). A început prin a se întreba ce caută unii dintre oaspeţi la gala lui caritabilă, când au "cu cine să şi-o tragă" la alte petreceri. Iar asta a fost doar încălzirea. "Daţi-i dracului pe cei care spun că nu faceţi altceva decât să scrieţi un cec. De fapt, faceţi o schimbare! (...) Vreau să staţi aici şi să vă omorâţi dracului în bătaie ca să cumpăraţi lucrurile scoase la licitaţie", a tunat Sean, continuând cu un îndemn fără perdea, adresat femeilor: "Spuneţi-i bărbatului de lângă voi: Nu o să mi-o trag cu tine diseară dacă nu plăteşti dracului odată!".

A fost audienţa jignită? Se pare că nu, căci toţi cei prezenţi îl ştiu pe Sean şi au râs în hohote. Iar Penn (în foto, la eveniment, alături de partenera sa, modelul Petra Nemcova) a mărturisit ulterior că a ţinut discursul sub influenţa câtorva pahare de votcă. Important e că discursul a avut efect: el şi asociatul său, regizorul Paul Haggis, au strâns, în urma galei, peste 1 milion de dolari pentru Haiti.

Foto: ReutersRecente pe Ok! Magazine

garko4 jpg
2 bennifer profimedia 0673023283 jpg jpeg
Rosie Huntington Whiteley și Jason Statham vacanță Spania jpg
site DSC 8843 fl jpg
maddox jpeg
Darius Campbell Danesh jpg
Mike Tyson (1) jpg
Mădălina Ghenea (16) jpg
vitali kliciko profimedia 0307495449 jpg
joe1 jpg
Andra si Catalin Maruta in vacanta declaratie de dragoste (4) jpg
angelina jolie brad pitt jpeg
Premieră Amazon jpg
Jennifer Aniston pentru Hollywood Reporter jpg
demi9 jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck jpg
laura cosoi
Madonna îl sărbătorește pe Rocco jpg