Sebastian Rulli, actorul care a făcut furori în telenovelele "Ruby", "Teresa", a pozat complet gol la 44 de ani

3 iulie, 2020
11 sebastian rulli a aparut gol jpg jpeg

Are 44 de ani, e cunoscut la nivel internaţional şi atrage atenţia chiar şi pe reţelele de socializare. Despre Sebastian Rulli este vorba, actorul care a făcut furori în telenovele, dar şi în viaţa sa dincolo de camerele de filmat. 

Sebastian Rulli şi-a făcut debutul ca fotomodel, iar ulterior a cunoscut succesul internaţional odată cu apariţiile sale din „Ruby”, „Teresa” şi „Lo que la vida me robo”. În prezent, actorul argentinian formează un cuplu cu Angelique Boyer, alături de care a jucat în două producţii Televisa.

Chiar dacă nu îl mai vedem prea des prin telenovelele difuzate în România, cariera lui continuă, iar fanii îl pot urmări pe reţelele de socializare acolo unde este foate activ, postează zilnic despre viaţa sa, despre viaţa familiei, şi pe Facebook, dar şi pe Instagram. Sebastian Rulli şi-a uimit urmăritorii în urmă cu ceva vreme. Alături de Angelique Boyer, soţia sa, actorul şi-a petrecut una dintre vacanţe pe o plajă pustie. Au profitat că nu erau persoane prin jur şi au făcut baie dezbrăcaţi complet.

La cei 44 de ani ani săi, Sebastian Rulli a avut curaj şi s-a pozat aşa, iar apoi a postat câteva fotografii în care apare complet gol pe reţelele de socializare. Soţia e cea care i-a făcut pozele, şi tot ea l-a susţinut în acest demers. Iată ce au vrut să transmită!

Sebastian Rulli şi Angelique Boyer au vrut să tragă un semnal de alarmă, să susţină mediul înconjurător şi să îi îndemne pe oamenii la o campanie de strângere a gunoaielor din natură. 

6 sebastian rulli gol 2 jpg jpeg

Povestea de dragoste dintre Angelique Boyer şi Sebastian Rulli 

Cei doi s-au iubit cu patimă în telenovela Lo que la vida me robo (Ceea ce viaţa mi-a furat), în timpul filmărilor născându-se, de fapt, povestea de dragoste reală dintre actori.

Povestea de dragoste dintre Angelique Boyer şi Sebastian Rulli este una demnă de film. Angelique Boyer, înainte de a se iubi cu Sebastian Rulli, a fost nevoită să pună punct unei relaţii de patru ani cu producătorul telenovelei Teresa, Jose Alberto Castro, cu 28 de mai în vârstă ca ea.

8 sebastian rulli si angelique boyer 3 jpg jpeg

El, la rândul său, era divorţat de binecunoscuta actriţă Angelica Rivera, după 12 ani de relaţie şi alţi patru de căsătorie. Şi pentru că viaţa este o adevărată telenovelă, la doar doi ani după divorţ, Angelica Rivera a devenit Prima Doamnă a Mexicului, în urma căsătoriei cu Enrique Peña Nieto, preşedintele Mexicului. 

Foto: FacebookRecente pe Ok! Magazine

Anna Nicole Smith, Getty (2) jpg
britney spears
 nunta lui Conrad Mericoffer cu Ana Odagiu   Instagram (2) jpg
Bruce Willis și Emma Heming în 2019, GettyImages 1083172626 jpg
nunta lui Edy Kovacs cu Ana Baniciu   Grabazei Photography (2) jpg
Sophia Loren, deschidere restaurant jpg
banner cristina cioran png
Simona Urzica si Marius Urzica, impreuna cu fiica lor, Yasmin   arhiva personala (1) jpg
Miley în Vogue, Instagram PNG
Ioana Ginghină s a căsătorit jpg
Madalina Ghenea si Philipp Plein impreuna la Milano   Instagram (1) jpg
Catherine Zeta Jones si Michael jpg
FotoJetCuplunou jpg
Carmen Iohannis și Jill Biden în SUA, 2022, Profimedia (2) jpg
FotoJetWitches jpg
Jada Pinkett Smith are o noua podoaba capilara   Facebook jpg
emmanuel macron brigitte macron jpg
Majestatea Sa Margareta si Principele Radu la nunta lor din 199d   Alain Morvan jpg