Sebastian Stan, românul de la Hollywood!

29 aprilie, 2016
'The Martian' film premiere, New York Film Festival, America   27 Sep 2015 jpeg

Îl ştiţi din celebra serie ecranizată după Marvel şi da, e român get-beget. Iată povestea care l-a adus pe marile ecrane de la Hollywood.

Sebastian Stan

ebastian Stan este noua revelaţie de la Hollywood şi nimeni n-ar fi bănuit că e român. Asta până când am răsfoit mai bine în CV-ul său şi aşa am aflat că a copilărit într-un bloc vechi de la periferia Constanţei. La vârsta de opt ani, însă, după di­vorţul părinţilor, s-a mutat la Viena cu mama sa, care se angajase acolo ca pianistă. La 12 ani, a schimbat din nou ţara, chiar şi continentul, sta­bilindu-se în Rockland, New York, unde şi-a pu­tut dezvolta talentul actoricesc, jucând în filme precum Harvey, Cyrano de Bergerac, Little Shop of Horrors, Over Here şi West Side Story. Apoi, a decis să-şi aprofun­deze cunoştinţele la Facultatea de Arte Mason Gross din cadrul Universităţii Rutgers, dar şi la Shakespeare’s Globe Theatre din Londra.

Leighton Meester a avut o relaţie de doi ani cu românul

Reîntors la New York, Se­bastian a fost distribuit în mai multe roluri pe micul şi marele ecran, printre care The Covenant şi Gossip Girl – ceea ce l-a adus şi în graţiile lui Leighton Meester, care i-a fost iubită din 2008 până în 2010. În 2009, devenea prinţul Jack Benjamin în Kings, iar în 2010 juca în thrillerul lui Darren Aronofsky, Black Swan. Dar rolul care avea să-l scoată din anonimat l-a primit în 2011, când a semnat un contract cu Marvel pentru mai multe super-producţii. E vorba despre Bucky Barnes/The Winter Soldier din seria Captain America, persona­jul negativ cu care a bifat deja a treia apariţie într-un film cu sute de milioane de dolari în box-office. Şi nu e pu­ţin lucru să fii coleg de platou cu Chris Evans, Robert Downey Jr., Samuel L. Jackson, Robert Red­ford, Tommy Lee Jones, Don Chea­dle şi Scarlett Johansson!

în ”Captain America”

Despre cea de-a treia reîntâlnire cu Chris Evans, interpretul lui Captain America, Sebastian are numai cuvinte de laudă: „Îl iubesc pe Chris. E extra­ordinar! E un actor incredibil de ge­neros şi e mereu deschis la nou. E om de echipă şi e minunat să lucrezi cu el. Are o energie, un optimism şi un fel de-a fi care conduc la cel mai bun rezultat. Contează să simţi că te poţi baza pe partenerul tău de platou“.

Cât despre colaborarea cu Ro­bert Downey Jr., prilejuită de acest al treilea film, Captain America: Ci­vil War, românul spune că acesta „are un râs şi o personalitate con­tagioase. Are o energie acapara­toare şi e mereu plin de poveşti. Mi-a plăcut să discut cu el despre filmele pe care le făcea în anii ’80- ’90 şi cu care eu am crescut. E un tip foarte inteligent şi are aerul unui înţelept. E grozav!“. Credem şi noi că e grozav şi, mai ales, îl in­vidiem puţin pe Sebastian că poa­te să-i vorbească la per tu. Şi, ca invidia noastră să crească şi mai mult, aflaţi că anul trecut a lucrat şi cu Michael Douglas (Ant-Man), Meryl Streep (Ricki and the Flash) şi cu Matt Damon (The Martian).

foto: guliver/rex features, www.cinemagia.roRecente pe Ok! Magazine

Madonna îl sărbătorește pe Rocco jpg
Richard Gere și Alejandra Silva Gală Spania jpg
Bennifer Paris jpg
selm2 jpg
1 alec baldwin rust new mexico accident pe platouri 2 jpg jpeg
gettyimages 526984278 gina lollobrigida jpg jpeg
casa lui Mariah Carey din Atlanta pradata de hoti (1) jpg
Jennifer Lopez la Bergdorf Goodman jpg
Shakira şi Pique FOTO EPA-EFE
David Popovici record mondial la 100 m (2) jpg
Jackie Kennedy 0 profimedia 0418251506 jpg
J Lo shopping (9) jpg
Ellen DeGeneres și Anne Heche jpg
anne heche profimedia 0424396442 jpg
iva1 jpg
Angelina Jolie (2) jpg
dan37 jpg
Anne Heche în moarte cerebrală jpg