Secret de frumusețe la 50+. Ce face Tania Budi la începutul fiecărui anotimp?

28 martie, 2023

Considerată un adevărat etalon de frumusețe, frumoasa blondă nu se ferește să recurgă la cele mai noi tehnici și tratamente de rejuvenare.

Tania Budi jpg

Lla cei 54 de ani ai săi, Tania Budi reușește să combată semnele înaintării în vârstă printr-un stil de viață sănătos și o atenție deosebită acordată îngrijrii estetice. Pentru a obține rezultatele pentru care este atât de admirată, vedeta este fidelă medicului său chirurg estetician, Iancu Morad, la care apelează, de peste 12 de ani, pentru a realiza tratamente antiaging discrete, ce nu presupun operație.

Secret de frumusețe la 50+

La începutul fiecărui anotimp, Tania Budi revine în clinica medicului său pentru a urma un tratament cu efecte imediate și care se mențin pe termen lung. Astfel a procedat și zilele trecute, când a trecut pragul cabinetului pentru o procedură inovatoare de reîntinerire completă a chipului fără bisturiu. Este vorba despre un nou tratament de rejuvenare facială dezvoltat de medicul chirurg estetician Iancu Morad, denumit M-Rejuvenation, ce reîntinerește trăsăturile feței, având efect ce durează mai mult de un an de zile.

„A venit primăvara, așa că am revenit la medicul meu pentru un tratament nou de  reîntinerire a tenului, care se numește M-Rejuvenation. Este exact genul de procedură care mi se potrivește în condițiile în care nu sunt adepta operațiilor estetice, ci prefer tratamentele minim invazive discrete, cu rezultate naturale de întinerire facială. Sunt deja la a doua ședință de acest tip în decurs de câteva luni, iar îmbunătățirea este vizibilă la nivelul pielii și chiar și în ceea ce privește forma și structura feței. Recomand realizarea acestei proceduri la fiecare schimbare de anotimp”, ne spune Tania Budi.

tania budi tratament estetic iancu morad 1a jpg

„M-Rejuvenation este o tehnică pe care am dezvoltat-o în timp și care constă în injectarea a diverse substanțe la nivelul pielii: acid hialuronic, colagen, cristale de calciu, peptide, oligoelemente, vitamine. Un cocktail de substanțe adaptat nevoilor fiecărui pacient care se injectează în zona tâmplelor, a frunții, a cearcănelor, a pomeților, a conturului mandibular, unghiului mandibular, gâtului, decolteului. Mai exact, injectăm aceste substanțe într-o anumită ordine în orice zonă care, din păcate, îmbătrânește, și pe care ne dorim să o reîntinerim. Obținem astfel o piele mai fermă, mai sănătoasă, stimulăm producția de colagen și elastină”, ne explică Iancu Morad.  

„Tania este pacienta mea de mulți ani și întotdeauna am respectat faptul că nu este adepta operațiilor estetice, ci preferă să își păstreze în timp frumusețea naturală apelând la tratamente injectabile cu rezultate de rejuvenare facială. Exact pentru acest tip de pacienți am creat M-Rejuvenation. Fie că vorbim despre bărbați sau despre femei, cu toții ne dorim să putem arăta bine și să avem un aspect fresh chiar și la vârste mai înaintate. Putem acum să obținem acest lucru și mai apoi să îl întreținem, fără bisturiu, doar cu substanțe de calitate injectate în puncte cheie ale feței, gâtului și/sau decolteului”, mai declară medicul chirurg estetician.

Anul trecut, Tania Budi a apelat la prima și singura intervenție chirurgicală de natură estetică: blefaroplastia. Medicul i-a eliminat atunci surplusul de piele din zona ochilor, intervenție care a avut drept rezultat un chip vizibil întinerit și privirea periferică îmbunătățită.



Recente pe Ok! Magazine

Esca și mama sa PNG
banner laura cosoi png
Gopo 2024   Amalia Enache, Andreea Raicu, Olimpia Melinte, Manuela Harabor jpg
Andreea Antonescu foto Ok Magazine DSC 0103 (2) jpg
FotoJet David tatuat jpg
Nicole Kidman, premiu pentru întreaga carieră, GettyImages (14) jpg
florin piersic facebook jpg
Jennifer Garner, Profimedia jpg
FotoJet Gherman jpg
FotoJet Penelope jpg
Violeta Bănică, fiica Andreei Marin, pe podiumul de modă la gala Nu există nu se poate   Facebook (9) jpg
Andie MacDowell la Cannes, 2023, Getty (5) jpg
Miss Universe Argentina PNG
Gest tandru între Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu la gala Nu există nu se poate   Insta (3) jpg
Oana Mosneagu si Vlad Gherman au stabilit data nuntii   Instagram (8) jpg
FotoJet Rafa și Nole jpg
Roxana Ciuhulescu la gala Nu există nu se poate     Foto Mihai Solovastru Photography (1) jpg
FotoJet Gala Andreea jpg