Secrete murdare! Meghan Markle, în ipostaze xxx într-un video ieşit la iveală!

14 martie, 2017
3E38555900000578 4308208 Saving face With her raven tresses obscuring her face Wendy shee a 5 1489400991100 jpeg

Suntem tare curioşi ce părere o să aibă Regina Elisabeta a II-a despre aceste imagini ieşite la iveală cu noua iubită a Prinţului Harry! Vorbim despre cadrele surprinse în timp ce Meghan Markle filma pentru un episod al reboot-ului serialului 90210.

image

Că e o actriţă nu mai e niciun secret, însă pe zi ce trece ies tot mai multe cadre inedite cu iubita Prinţului Harry. Iar acestea din urmă apărute sunt chiar unele în care simula o scenă de sex oral, în timp ce filma pentru un remake al serialului ”Beverly Hills, 90201”, în 2008, alături de co-starul Dustin Milligan.

Mima o scenă de sex oral

Meghan, care o juca pe Wendy, apare, în imaginile respective, într-o maşină, alături de actorul Dustin Milligan, simulând o partidă de sex oral. Nişte imagini greu de digerat, ne închipuim, pentru reprezentanţii Casei Regale Britanice. Şi deşi n-avem încă o declaraţie oficială, nici din partea lui Meghan, nici din cealaltă tabară, suntem siguri că aceste cadre nu erau menite să mai iasă la iveală vreodată.

Totuşi s-a întâmplat, iar cu câteva zile în urmă au apărut şi alte cadre cu Meghan, din filmul ”A lot like love”, în care aceasta juca alături de Ashton Kutcher o scenă într-un avion.

Alături de Ashton Kutcher

În acele imagini, iubita Prinţului Harry a stat pe micile ecrane mai puţin de două minute, însă i-au adus titulatura de ”bombă sexy”.

Au fost împreună la o nuntă

Rămâne de văzut, aşadar, dacă Harry sau Meghan vor încerca să stopeze apariţia şi altor astfel de cadre şi dacă vor avea ceva oficial de declarat cu privire la aceastea. Ce-i clar e că Harry şi-a demonstrat intenţiile serioase faţă de Meghan luând-o la nunta prietenului său. Despre asta a vorbit chiar pastorul care a oficializat respectiva ceremonie, precizând că Meghan şi Harry sunt doi oameni care se iubesc.Recente pe Ok! Magazine

Meghan Markle   Profimedia jpg
Aerosmith jpg
Gabriela Prisacariu Otil 2022 (4) jpg
celine dion jpg
Mihai Bendeac FOTO Instagram
kourntey kardashian gets energy back after quitting ivf1 jpg
Thriller, Michael Jackson 1  sursa   Profimedia jpg
dwayne johnson l and lauren hashian gettyimages 1193064219 jpeg
Celine Dion sufera de o boala neurologica foarte rara jpg
bruce - ema
Amber Heard și Johnny Depp jpg
Gerard Pique si Clara Chia   profimedia 0736588889 jpg
America Express Andreea Antonescu și Andreea Bălan Foto Antena 1
Jennifer Lopez, Instagram (5) jpg
Anne Heche, Getty jpg
brendan si partenera lui
Kim Cattrall si Darren Star la premiera Emily in Paris   profimedia 0742901557 jpg
Lily Collins si Ashley Park la premiera sezonului 3 Emily in Paris   Instagram (3) jpg