Secrete sexuale şi dezvăluiri şocante despre trecutul Angelinei Jolie

2 iulie, 2014

Fostul dealer de droguri al actriţei a oferit un interviu exclusiv tabloidului The National Enquirer, despre viciile ei extreme, cât şi un clipe cu Angie care mărturiseşte secretele

Fostul dealer de droguri a actriţei, Franklin Meyer, a oferit un interviu exclusiv tabloidului The National Enquirer, cât şi un videoclip în exclusivitate, de 16 minute, cu Angie, care mărturiseşte secrete de budoar fără jenă, din anii '90, pe când era adânc prinsă în dependenţa de droguri grele.

“Angie a fost clienta mea ani de zile”, spune Meyer (68), adăugând că frumoasa vedetă îl vizita în Manhattan să cumpere droguri de la el, dar acesta se mai ocupa şi de “livrări speciale” pentru ea, la apartamentul său din Hotelul Ansonia, pe vremea când îl cunoscute şi pe Billy Bob Thorton. “I-am furnizat heroină şi cocaină. Într-o zi, m-a chemat la ea – aşa îmi dădeam seama că voia să îi aduc droguri. Pe moment, m-am gândit să cumpăr şi o cameră video şi să o iau cu mine”, spune acesta.

Franklin povesteşte că i-a cerut permisiunea Angelinei să o filmeze. “Deodată, a început să-mi istorisească secretele ei sexuale. Spunea că Billy Bob glumea adeseori că bărbăţia lui era mică. De fapt, «atârna ca un ţânţar»”, deşi când s-au culcat împreună, lucrurile erau cu totul… opuse.

Acestea sunt doar o parte dintre declaraţiile vedetei în tinereţea tulburătoare, iar video-ul ar susţine dependenţa ei de droguri puternică, conform celor de la Enquirer. Cu ochii dilataţi, Angie ar fi bâlbâit ceva despre asta: “Am luat cocaină, heroină, ecstasy, LSD, de toate. Dar am renunţat de mult la ele”.

Dealerul de droguri, care a petrecut 8 luni în închisoare pentru posesie de cocaină, a dezvăluit acum ceva timp că a cunoscut-o pe actriţa din "Maleficent" în 1997, la Hotelul Chelsea şi că o vizita de 2-3 ori pe săptămână în New York. "Cheltuia cam 100 de dolari de fiecare dată, adică jumătate de gram de cocaină şi o zecime de heroină", citat de Life & Style.

Tot el a spus că înainte de interviul din 2011, aceasta luase cocaină - scenariu care pare oarecum verosimil, dat fiind comportamentul ei.

>

De asemenea, în National Enquirer mai apar detalii despre aventurile sexuale ale vedetei cu femei şi bărbaţi deopotrivă...

Ce-i drept, în 2011, actriţa – care acum are o relaţie lungă cu Brad Pitt şi 6 copii cu el – a confirmat ideea. “Am trecut printr-o perioadă grea, întunecată, dar am supravieţuit. Nu am murit de tânără, aşa că sunt foarte norocoasă”, a spus ea în interviul pentru “60 Minutes”. Ne îndoim că toate aceste informaţii care au ieşit la iveală îi vor strica reputaţia, având în vedere că tocmai ea a fost sinceră în această privinţă, însă probabil că celor dragi nu va pica tocmai bine. În special copiilor şi lui Brad.

FOTO National EnquirerRecente pe Ok! Magazine

Mădălina Ghenea 35 (2) jpg
kim kardashian si pete davidson
marin6 jpg
Ana Geoana logodna Garrett Cayton palatul Mogosoaia fiica lui Mircea Geoana (12) jpg
britney spears cu fiii ei jpg
anne heche jpg
pen1 jpg
Ruby jpg
marin preda jpg
mario1 jpg
soacra Posh PNG
pie1 jpg
GettyImages 1200624867 jpg
dan124 jpg
selena gomez real stomachs tiktok jpg
eniko5 webp
5 jeniffer lopez si ben affleck la venetia jpg jpeg
ben head PNG