Secretele celebrităţilor! Ce nu vor să se afle despre ele!

17 februarie, 2015

Imaginea celebrităţilor de la Hollywood este atent ”păzită” de oamenii de PR, însă de-a lungul anilor unele informaţii ruşinoase au ieşit la iveală, chiar de sub nasul echipelor de comunicare ale celebrităţilor în cauză.

Imaginea celebrităţilor de la Hollywood este atent ”păzită” de oamenii de PR, însă de-a lungul anilor unele informaţii ruşinoase au ieşit la iveală, chiar de sub nasul echipelor de comunicare ale celebrităţilor în cauză. Haideţi să vedem, aşadar, ce vicii, fobii sau obiceiuri proaste ascund vedetele!

Gerard Butler are prostul obicei de... a-şi roade unghiile! Scârbos!

Şi de parcă asta nu era de ajuns, despre actorul din pelicula ”300” s-a aflat că în trecut a fost dependent de calmante. Se pare că actorul a trecut printr-o perioadă stresantă şi a găsit un ajutor în consumul regulat de analgezice.

Click pe următoarea!

Celion Dion - ”dependentă” de prognoza meteo?

Că are o voce superbă nu e niciun secret, că nu concertează în aer liber dacă nu e frumos afară... nu e un lucru pe care l-ar spune în gura mare. Se pare că celebra cântăreaţă este extrem de grijulie cu vocea sa şi are pretenţia ca în încăperea în care concertează să fie minimum 22 de grade Celsius.

Tom Cruise - preferă să aibă bodyguard în permanenţă

Dacă unele nu suportă ideea de a avea o persoană pe urmele lor non-stop, Tom Cruise nu se desparte de protectorul său nici la... toaletă!

Bodyguard-ul său are ordini stricte de a-l urma peste tot. Chiar şi la toaletă.

Prince - Ipohondru

Nu face niciun pas fără medicul său personal. Lui Prince i se administrează zilnic câte o injecţie cu vitamine.

Kirsten Dunst - fostă alcoolică

Cine ar fi zis că actriţa are un asemenea viciu? Deşi prima oară s-a zvonit că ar avea această problemă în 2008, informaţia nu a fost confirmată nicicând.

Madonna - fobie de toaletă?

E normal să nu te simţi în largul tău într-o altă toaletă decât cea din casa ta, dar când începi să schimbi toaletele de prin hotelurile în care poposeşti şi doar o zi, s-ar putea ca ideea aceasta să sune puţin ciudat.

Însă, la ce avere are Madonna, cine ar blama-o dacă ar avea asemenea pretenţie!

David Beckham - roade unghii

Pe lângă faptul că e scârbos şi nesănătos, imaginea unui Beckham care îşi roade unghiile nu este deloc în concordanţă cu David cel sexy.

Aşa că, acesta este motivul pentru care David apelează întotdeauna la lacul de unghii.

Brad Pitt - nu poate renunţa la ţigări.

Şi mai nou, nici la alcool. De curând, Angelina Jolie l-a ”somat” pe Brad să renunţe la comportamentul de bărbat imatur şi să-şi intre în minţi, că doar are un exemplu de dat în faţa celor şase copii.

Mariah Carey - doarme în exces?

Da, cântăreaţa vrea să fie lăsată să doarmă aproape 15 ore, pentru a se simţi cu adevărat odihnită. Ceea ce, e cu adevărat straniu, dacă e să luăm în cosiderare ce zic medicii despre cele şapte ore necesare.

De asemenea, Mariah ţine 20 de umidificatoare în dormitor, fiindcă îi place să aiba aer curat şi cald în cameră. “Cum altfel credeţi că aş putea să cânt atât de bine?”, se întreabă cântăreaţa, retoric.Recente pe Ok! Magazine

Madalina Ghenea stil colanti sexy (1) jpg
Nadine jpg
Ben Affleck weekend jpg
Sylvester Stallone alaturi de sotia Jennifer Flavin si fiica sa FOTO EPA-EFE
Laurențiu Reghecampf și Corina Caciuc (5) jpg
michael diuglas catherine zeta jones GettyImages 450140000 (2) jpg
cam87 jpg
rares9 jpg
Klaus Iohannis si Carmen Iohannis in alb in America la New York 2022 (1) jpeg
meghan markle si johnny depp jpg
morone43 jpg
kate william profimedia 0725226423 jpg
Regina Letizia și Jill Biden în SUA jpg
Regina Consoartă Camilla jpg
angelina jolie si shiloh jolie-pitt
Demi costum de baie jpg
neacsu12 jpg
Kaley Cuoco și Pete Davidson (13) jpg