Secretele miliardarului Gates ies la iveală! Aventura sa cu o angajată l-a costat locul în consiliul de administraţie Microsoft

17 mai, 2021
1 profimedia 0609663602 jpg jpeg

Noi dezvăluiri ies la iveală în cazul miliardarului Gates, de când s-a aflat vestea că el şi Melinda vor divorţa.

Şi se pare că infidelitatea nu l-a costat pe Gates doar căsnicia, ci şi locul în consiliul de administraţie Microsoft, după ce a avut o aventură cu o angajată şi după ce începuse să invite în oraş femei care lucrau în companie, în timp ce el era căsătorit.

Membrii consiliului de administraţie Microsoft au dezvăluit o anchetă internă pe care au făcut-o în 2019, după ce miliardarul începuse o relaţie cu o ingineră, iar ea mărturisise că s-a culcat cu Gates mulţi ani.

Atât la Microsoft, cât şi la fundaţia sa, Bill obişnuia să facă avansuri angajatelor şi să le invite în oraş, fără vreo apăsare că era căsătorit.

Relaţia cu inginera a fost considerată ”netolerabilă” pentru membrii consiliului, au declarat surse ale The Wall Street Journal.

Iar New York Times a scris că Gates a făcut avansuri câtorva femei de la birou chiar în 1994, la puţin timp după ce s-a însurat cu Melinda.

Mărturiile femeilor au fost consemnate, ele lucrau fie la Microsoft, fie la Fundaţia Bill şi Melinda Gates. Bărbatul obişnuia să le întrebe direct: ”Vreau să te mai văd. Vrei să luăm cina împreună?”

Bill şi Melinda Gates şi-au anunţat divorţul la începutul lunii mai, după 27 de ani de căsnicie, iar acum ies la iveală toate derapajele bărbatului cunoscut mai mult pentru actele de caritate decât pentru avansurile sexuale.

Oficial, nu a fost oferit niciun motiv pentru divorţ, însă presa a speculat că Melinda ar fi fost profund deranjată atât de prietenia soţului său cu Jeffrey Epstein, cât şi de infidelităţile pe care cu siguranţă ea le-a cunoscut şi simţit cel mai bine.

Melinda a catalogat relaţia actuală cu Gates ca ”distrusă iremediabil” în petiţia sa de divorţ.

Foto: ProfimediaimagesRecente pe Ok! Magazine

Majda Aboulumosha si Ruxandra Ion jpg
vladimir putin profimedia 0691857509 jpg
mada2 PNG
Nunta si botez Nicole Cherry Anastasia Florin (1) jpg
julia roberts profimedia 0692751831 jpg
cici8 jpg
mick jagger profimedia 0245443585 jpg
Hayley Atwell Maverick jpg
ed9 jpg
Roxana Ciuhulescu, sotul Silviu Bulugioiu si copiii Ana si Cezar (1) jpg
profimedia 0618399156 jpg
adriana lima profimedia 0692438219 jpg
Florin Piersic JR jpg
elon2 jpg
tom cruise profimedia 0692427090 jpg
reghe jpg
IR6 5937 jpg
Julia Fox (5) jpg