Secretele seducţiei Dianei Dumitrescu ilustrate într-un pictorial chic!

28 noiembrie, 2014
diana dumitrescu 5 jpeg

Diana Dumitrescu dezvăluie secretele ei în arta seducţiei într-un interviu în care le împărtăşeşte cititoarelor care sunt trucurile ei care nu dau niciodată greş în încercarea de cucerire a bărbaţilor. “Buclele şi rozul sunt secretele mele.

Diana Dumitrescu dezvăluie secretele ei în arta seducţiei într-un interviu în care le împărtăşeşte cititoarelor care sunt trucurile ei care nu dau niciodată greş în încercarea de cucerire a bărbaţilor.

“Buclele şi rozul sunt secretele mele. Deşi s-ar spune că fug de culoarea roz, bărbaţii sunt mereu atraşi de femeile care poartă această culoare. Dacă adăugăm nişte bucle dezordonate, fluturăm puţin părul în vânt şi o privire misterioasa pe sub gene, l-ai cucerit numai decât. Acum, fie vorba între noi, mie mi-a cam ieşit”, mărturiseşte Diana Dumitrescu.

image

“Cea mai placută senzaţie, este a doua zi dimineaţa, când părul tău buclat este răvăşit, ai un umăr gol, pentru că tricoul lui este prea mare, iar el, se uită de pe celălalt scaun la tine, după ce ţi-a făcut cafeaua şi spune: eşti atât de frumoasă dimineaţa. Păi, da, sunt, pentru că buclele mele răvăşite nu au cum să mă facă să mă simt altfel. Şi dacă eu aşa mă simt, asta exprim.", mai spune frumoasa actriţă.

image

Aceasta le mărturiseşte că nu este nevoie să meargă până la un salon de înfrumuseţare pentru a-şi face coafura dorită şi le sfătuieşte pe cititoare să încerce să se aranjeze acasă, evitând astfel să facă programări peste programări la saloanele de înfrumuseţare sau să investească mulţi bani pe o coafură deloc greu de realizat.

image


Recente pe Ok! Magazine

Doina Teodoru stand up despre Dana Budeanu la iUmor   Antena 1 (4) jpg
roxana hulpe botez fetita jpg
nunta smiley si gina pistol jpg
general 2 jpg
Eva Longoria, splendidă la Cannes, mai 2023, Getty (4) jpg
Salma Hayek la Cannes, mai 2023, Getty (1) jpg
Andie MacDowell la Cannes, 2023, Getty (3) jpg
Victoria și Beckham Screenshot 2023 04 19 at 19 45 16 png
Beyoncé și Tina Turner împreună pe scenă, în 2008, Getty (1) jpg
Heidi Klum la Cannes 2023, Getty (3) jpg
Tina Turner si Erwin GettyImages 471719398 jpg
Madalina Ghenea 1, Instagram (4) jpg
Oana Ioniță și Florin Budnaru
Bryan Adams, Diana Ross si Tina Turner Foto: Instagram
Tina Turner a murit  Foto: Profimedia
Andreea Cristea colaj jpg
Gina Chirila (1) jpg
Irina Shayk la Cannes, Foto Getty (2) jpg