Secretele siluetei Ancăi Ţurcaşiu

25 septembrie, 2015
Anca Turcasiu3 jpeg
image

Are 45 de ani, dar poate concura lejer cu tinere de 20 de ani. Şi asta pentru că, de-o viaţă, are grijă de corpul şi de sănătatea sa.

Anca Ţurcaşiu a dezvăluit secretul cu ajutorul căruia reuşeşte să-şi menţină silueta de invidiat chiar şi la 45 de ani. Cântăreaţa mărturiseşte că nu-i uşor şi că face sacrificii în acest sens. Printre acestea se numără un regim alimentar strict, îmbinat cu mişcare.

image

Artista spune că silueta ei nu se datorează genelor moştenite de la mama sa, care nu e nicidecum slabă, ci unor mici strategii care dau rezultate în timp.

„Genetic, nu ştiu dacă aş fi avut măsurile acestea, că mama a fost cam plinuţă. Ţin la sport, dietă, somn şi odihnă cât se poate. N-am apelat la nicio intervenţie estetică pentru că n-am avut nevoie şi nici nu cred că voi avea. Prefer metodele noninvazive, adică nu bisturiu şi injecţii. Cei care vor diete să consulte un nutriţionist, nu să caute pe internet sau să mă asculte pe mine, care sunt actriţă, cântăreaţă şi designer de interioare“.

„Nu mănânc dulce, doar miere dimineaţa, la cafea, şi rar un cub de ciocolată cu 70% cacao. Beau doar apă plată, limonadă şi, ocazional, vin roşu. Mă trezesc de obicei la 7.00. Sunt eforturi, nu-i uşor!“, a declarat Anca Ţurcaşiu pentru ziarulring.ro.

Anca Ţurcaşiu este căsătorită cu medicul Cristian Georgescu. Cei doi au un mariaj frumos, care durează de 16 ani, şi un băiat, în vârstă de 15 ani.

image

Foto: pagina personalăRecente pe Ok! Magazine

sebastian topescu baiatul lui cristian topescu jpg
Angela Similea1 (1) jpg
Magda Palimariu baietel Aksel jpg
PaulaSelingVideo jpg
Lenny Kravitz și Ana Paula Valle, Profimedia (2) jpg
Chris Norman Smokie jpg
Bruce Willis și familia png
Elvira Deatcu (3) jpg
FotoJetGarner jpg
Jennifer Aniston  (2) jpg
FotoJetJ Lo hot jpg
1 andra maruta copii jpg jpeg
Brigitte Macron, pe șantierul catedralei Notre Dame FOTO Profimedia
cub alina sorescu png
Dinu si Jean Gavril despre America Express   foto Sorin Stana, OK (1) jpg
Pique
Gwyneth Paltrow  sursa   Shutterstock jpg
carmen negoita nud jpg