Secretele siluetei Ancăi Ţurcaşiu

25 septembrie, 2015
Anca Turcasiu3 jpeg
image

Are 45 de ani, dar poate concura lejer cu tinere de 20 de ani. Şi asta pentru că, de-o viaţă, are grijă de corpul şi de sănătatea sa.

Anca Ţurcaşiu a dezvăluit secretul cu ajutorul căruia reuşeşte să-şi menţină silueta de invidiat chiar şi la 45 de ani. Cântăreaţa mărturiseşte că nu-i uşor şi că face sacrificii în acest sens. Printre acestea se numără un regim alimentar strict, îmbinat cu mişcare.

image

Artista spune că silueta ei nu se datorează genelor moştenite de la mama sa, care nu e nicidecum slabă, ci unor mici strategii care dau rezultate în timp.

„Genetic, nu ştiu dacă aş fi avut măsurile acestea, că mama a fost cam plinuţă. Ţin la sport, dietă, somn şi odihnă cât se poate. N-am apelat la nicio intervenţie estetică pentru că n-am avut nevoie şi nici nu cred că voi avea. Prefer metodele noninvazive, adică nu bisturiu şi injecţii. Cei care vor diete să consulte un nutriţionist, nu să caute pe internet sau să mă asculte pe mine, care sunt actriţă, cântăreaţă şi designer de interioare“.

„Nu mănânc dulce, doar miere dimineaţa, la cafea, şi rar un cub de ciocolată cu 70% cacao. Beau doar apă plată, limonadă şi, ocazional, vin roşu. Mă trezesc de obicei la 7.00. Sunt eforturi, nu-i uşor!“, a declarat Anca Ţurcaşiu pentru ziarulring.ro.

Anca Ţurcaşiu este căsătorită cu medicul Cristian Georgescu. Cei doi au un mariaj frumos, care durează de 16 ani, şi un băiat, în vârstă de 15 ani.

image

Foto: pagina personală



Recente pe Ok! Magazine

Nadia Comăneci  GettyImages jpg
Klaus Iohannis si Carmen Iohannis la Palatul Elysee inaintea ceremoniei de deschidere a Jocurilor Olimpice de la Paris   Administratia Prezidentiala (1) jpg
FotoJet Theron (1) jpg
Elisabeta Lipa, Klaus Iohannis si Carmen Iohannis la Paris la Ambasada la inaugurare Casa Romaniei  Administratia Prezidentiala (22) jpg
Emmanuel și Brigitte Macron, Profimedia (2) jpg
Nadia Comaneci la Paris la dineul de la Luvru   Instagram (12) jpg
Anya Taylor Joy, GettyImages (7) jpg
jennifer aniston instagram jpg
Celine Dion iulie 2024   Instagram jpg
FotoJet J Lo jpg
FotoJet Gala Summer jpg
Familia Beckham, vacanță în Sardinia, Instagram (7) (1) jpg
Jennifer Lopez Ben Affleck, Profimedia (3) jpg
FotoJet Simona jpg
Elon Musk FOTO Profimedia
Blake Lively și Ryan Reynolds, Getty (1) jpg
Michael Douglas, Foto Getty (4) jpg
Kamala Harris, vicepreședinte SUA, Profimedia (3) jpg