Secretul caselor luxoase, a căror amenajare nu se demodează niciodată

29 martie, 2022
1 case jpg jpeg

Te-ai întrebat vreodată care este elementul central care conferă rafinament, durabilitate, eleganţă şi care reuşeşte să îmbrace toate elementele dintr-o casă într-o mantie care spune o poveste despre locuitorii acelei case? Te-ai întrebat ce face ca unele case să rămână, în continuare, apreciate de marii designeri, deşi trec ani de zile de când ea a fost amenajată, iar de atunci s-au tot scurs tendinţe în materie de amenajări? 

Dacă da, probabil ai găsit deja o sumedenie de răspunsuri, de la draperii, la podele, obiecte decorative, veselă, etc. Însă, dacă ne gândim profund, fără să negăm şi importanţa celor menţionate anterior, adevăratul substrat care conferă viaţă, personalitate şi frumuseţe unei case constă în vopseaua aplicată pe pereţii interiori sau exteriori.

De aici pleacă întregul tablou al unor încăperi, al unei zone exterioare, până nu demult, reci şi goale, care ajung să confere brusc sentimentul de "acasă" tuturor celor care le trec pragul.

Calitatea materialelor folosite, în concordanţă cu respectarea şi protejarea mediului înconjurător şi oferirea unui spaţiu sănătos pentru locuitorii casei fac din vopselurile premium de la Novacolor un aliat al persoanelor care tânjesc după un stil de viaţă prietenos cu natura, într-un mediu ambiental care relaxează ochiul şi bucură sufletul.

Cum alegi vopseaua ideală pentru locuinţa ta?

Dacă ai nevoie de finisaj exterior, trebuie să ştii că vei reuşi să obţii un efect impresionant, durabil şi mereu în tendinţe, alegând să pui accent pe anumiţi pereţi, pe anumite ziduri.

Cimentul decorativ Archi e garanţia rezultatelor care depăşesc cele mai exigente aşteptări. Pe de-o parte, poţi să obţii texturi postindustriale cu aspect de beton, dar şi efecte de piatră naturală sau finisaje marocane.

Novacolor.ro dă o nouă dimensiune vizuală pasiunii pentru artă, specific italiană, şi o pun la dispoziţie celor ce nu au nevoie doar de un spaţiu, doar de o culoare, doar de un aspect anume, ci vor să simtă, la o simplă privire sau atingere, căldura unui veritabil cămin, amenajat după standarde de calitate şi performanţă ce, odată cu trecerea timpului, capătă calităţile vinului şi devin din ce în ce mai apreciate.

Datorită versatilităţii absolute, se poate obţine un design diferit cu aceeaşi vopsea ( iar aici putem aminti despre vopselele metalice sau lucioase, pentru spaţii amenajate în stiluri diferite, de la clasic, la retro, industrial sau contemporan. 

Finisajul de lux este garantat, mai ales că toate materialele folosite sunt ecologice, iar cei mai exigenţi dintre cumpărători îşi vor atinge standardele aşteptate din gama variată ce include chiar şi vopsea cu minerale.

Desigur, în cele din urmă, trebuie notat faptul că ai nevoie de o anumită personalitatea pentru a te contopi cu luxul pe care stilul italian îl aduce în casa ta. Ai nevoie de forţă îmbrăcată în rafinament, de eleganţă şi bun gust, de dorinţa de a fi deosebit şi de a exprima felul tău special de a fi în spaţiul pe care îl locuieşti şi-l foloseşti. Casa e o extensie a personalităţii tale, iar materialele de lux folosite spun despre tine că eşti o persoană care te respecţi, te apreciezi şi-ţi cunoşti adevărata valoare.

Sursă foto: pexles.comRecente pe Ok! Magazine

Madalina Ghenea si Philipp Plein impreuna la Milano   Instagram (1) jpg
Catherine Zeta Jones si Michael jpg
FotoJetCuplunou jpg
Carmen Iohannis și Jill Biden în SUA, 2022, Profimedia (2) jpg
FotoJetWitches jpg
Jada Pinkett Smith are o noua podoaba capilara   Facebook jpg
emmanuel macron brigitte macron jpg
Majestatea Sa Margareta si Principele Radu la nunta lor din 199d   Alain Morvan jpg
Mădă as Sophia PNG
Ioana Ginghina in vacanta   Instagram (2) jpg
Denis Motans PNG
Sophia Loren 88 jpg
banner cristina cioran png
Mariah Carey, Getty (4) jpg
Romanita Iovan, sexy la 59 de ani   Instagram (10) jpg
Rihanna si ASAP Rocky, pictorial in 4 cu copiii   Instagram (10) jpg
Ioana Ginghina, despre rochia de mireasa si a treia nunta   Instagram (2) jpg
Jennifer Garner ajută un nevoiaș, Profimedia (4) jpg