Secretul despre relația cu Ginger Alden pe care Elvis Presley l-a împărtășit înainte de moarte

24 noiembrie, 2022
elvis profi

Elvis Presley i-a spus unei rude apropiate adevărul despre relația cu Ginger Alden, pe când se aflau la Graceland, în camera Lisei Marie.

Elvis era un star uriaș, așa că niciodată nu a dus lipsă de femei frumoase care voiau să fie cu el. Regele prețuia fecioarele și a recunoscut că nu putea face dragoste cu o femeie care a născut. Cu toate acestea, dintre toate, doar trei i-au cotroboit prin suflet.

După ce a divorțat de singura sa soție, Priscilla Presley, în 1973, Linda Thompson a fost invitată să locuiască la Graceland cu el, ceea ce a și făcut timp de patru ani.

Cu toate acestea, odată cu trecerea timpului, ea a început să tânjească după o viață normală,  în afara reflectoarelor, așa că s-a despărțit amiabil de Elvis în jurul Crăciunului din 1976. În acea perioadă, artistul a început să se întâlnească cu Ginger Alden.  Ea avea 20 de ani, iar el 41.

Două luni mai târziu, Regele a cerut-o în căsătorie cu un diamant luat din inelul lui de scenă de 30.000 de dolari. Ce doi plănuiau să se căsătorească în ziua de Crăciun, în 1977. 

În ciuda faptului că Ginger simțea că și-a găsit „sufletul pereche” în relația lor „intensă”, căsătoria nu a fost niciodată menită să fie.

Pe 16 august 1977, după un joc de rachetball, ea și Elvis s-au îndreptat către dormitorul din Graceland. 

La un moment dat, Regele a luat o carte pentru a o citi pe toaletă, dar, câteva ore mai târziu, Ginger l-a găsit mort pe podea. Starul suferise un atac de cord care îi fusese fatal.

Dacă ar fi trăit, s-ar fi căsătorit cu Ginger sau s-ar fi părăsit-o și ar fi trecut la următoarea iubită? Se pare că solistul s-a confesat unei rude apropiate în care avea cu adevărat încredere.

Billy Smith este ultimul membru supraviețuitor al Memphis Mafia și vărul lui Elvis. Au crescut împreună și au împărțit multe.

Regele nu avea încredere în mulți oameni, dar cu el a purtat întotdeauna conversații lungi și obișnuia să îi mărturisească ce simte cu adevărat. Există chiar secrete pe care Billy spune că le știe despre vărul său și pe care nu le va dezvălui niciodată.

Cu toate acestea, ocazional aruncă bombe. Și într-un nou videoclip de pe canalul său de YouTube, Billy a vorbit deschis despre ce i-a mărturisit Elvis despre Ginger Alden cu câteva săptămâni înainte de moartea sa.

Elvis și Billy se aflau sus, în camera Lisei Marie, în vara lui 1977, când au discutat despre căsătoria cu Ginger, căruia solistul nu îi fusese credincios.

„Îmi place Ginger. O iubesc și vreau să fiu cu ea. Poate că o să ne căsătorim, dar nu acum. Atâta timp cât cariera mea merge ca acu. Există destul timp pentru asta. Nu spun că nu se va întâmpla, dar pur și simplu nu cred că se va întâmpla prea curând, pentru că prea mulți oameni contează pe mine.  Am multe obligații. Îmi plac concertele mele, mereu o să le fac. Atunci sunt cel mai fericit. Prima căsătorie a interferat cu multe dintre concertele mele. Simțeam că o trădez de multe ori pe Priscilla cu alte femei, și o fac și cu Ginger”.

Billy și soția sa, Jo, susțin că orice ar fi decis Elvis cu privire la Ginger, el nu a fost niciodată tipul care să iubească să fie căsătorit.

Ba mai mult, Regele îi spusese cu ceva timp în urmă vărului său: „N-ar fi trebuit să mă căsătoresc. Nu cred că voi mai merge vreodată pe acel drum”.



Recente pe Ok! Magazine

Kim Kardashian și Emma Roberts ele, Profimedia (2) jpg
Nadia și Tarom jpg
andreea marin monia barladeanu ilinca vandici jpg
Mathilde Pinault, Francois Pinault, Salma Hayek, Profimedia (1) jpg
Haidy Cruz (2) jpg
Victoria Beckham jpg
Delfina Chaves in seria Maxima   FOTO Videoland (1) jpg
FotoJetCruise jpg
Ben și Fin Affleck, Profimedia jpg
FotoJetVedete jpg
david si victoria beckham
Celine Dion la Premiile Grammy 2024, Getty jpg
Lady Gaga și Joaquin Phoenix, Profimedia jpg
Sorin Bontea, Florin Dumitrescu si Catalin Scarlatescu   MasterChef Romania 2024 jpg
James Middleton   Instagram, Profimedia jpg
Regina Elisabeta a II a a parut fragila la intalnirea cu Liz Truss de la Castelul Balmoral (3) jpg
Richard Gere   Alejandra Silva, Profimedia jpg
Ileana Lazariuc, Insta PNG