Secretul longevităţii Irinei Loghin. A renunţat la acest aliment de 50 de ani şi calitatea vieţii sale s-a îmbunătăţit considerabil

1 iunie, 2021
1 irina loghin jpg jpeg

Dezvăluirile Irinei Loghin pentru Dan Negru în interviul Legendele. Artista are 82 de ani şi o vitalitate impresionantă. Însă totul se datorează autodisciplinei pe care şi-a impus-o în urmă cu 50 de ani.

Viaţa Irinei Loghin s-a schimbat considerabil după ce a renunţat definitiv la consumul de carne. Domnia sa nu este singurul exemplu pe care îl avem cu persoane care îşi prelungesc viaţa, tinereţea şi sănătatea odată ce nu mai consumă carne.

Mai mult, Irina Loghin face mişcare zilnic. Este un ritual de la care nu se abate, indiferent de vreme. Doarme şi încearcă să păstreze atmosfera cât mai senină în jurul ei şi al familiei.

Doamna cântecului popular românesc ne dezvăluie cum îşi începe dimineaţa şi ce nu-i lipseşte din rutina zilnică, într-un nou episod din Legendele, cu Dan Negru.

"Nu mănânc carne de 50 de ani. Mă simt foarte bine cu alimentaţia pe care o folosesc şi aş dori să învăţaţi să mâncaţi aşa cum trebuie. Astea sunt încercate pe mine. Mie carnea nu mi-a plăcut niciodată, nici în copilărie.

Regimul alimentar a contat foarte mult şi mişcarea. Nu pot să spun că la 82 de ani ai mei fac pe zmeul şi zbor. E lege, în fiecare zi fac mişcare. Am orele când ies: o oră jumătate - două.”

Deşi în Bucureşti avem un 1 iunie ploios, Irina Loghin a ieşit la plimbarea zilnic chiar şi aşa. Şi a postat pe Facebook, spunând: ”Dragii mei, fiecare zi are farmecul ei!”

Suntem cu totul de acord cu marea artistă. Ce poate fi mai frumos decât să respiri aerul minunat şi proaspăt după ploaie?

Foto: FacebookRecente pe Ok! Magazine

mada2 PNG
Nunta si botez Nicole Cherry Anastasia Florin (1) jpg
julia roberts profimedia 0692751831 jpg
cici8 jpg
mick jagger profimedia 0245443585 jpg
Hayley Atwell Maverick jpg
rih3 jpg
ed9 jpg
Roxana Ciuhulescu, sotul Silviu Bulugioiu si copiii Ana si Cezar (1) jpg
profimedia 0618399156 jpg
adriana lima profimedia 0692438219 jpg
Florin Piersic JR jpg
elon2 jpg
tom cruise profimedia 0692427090 jpg
reghe jpg
IR6 5937 jpg
Julia Fox (5) jpg
4 britney spears insarcinata din nou si sam asghari parinti jpg jpeg