Secretul lui Jennifer Aniston. Ce face de arată atât de bine?

17 februarie, 2017
jennifer aniston png

Jennifer Aniston este o femeie foarte frumoasă, dar face ea ce face şi reuşeşte să fenteze vârsta de 48 de ani. Actriţa arată mai bine ca niciodată, chiar dacă nu a fost niciodată genul de femeie foarte slabă. Weekend-ul trecut, ea şi-a sărbatorit a 48-a zi de naştere în Mexic, etalând un corp demn de o tânără de 28 de ani.  Ce face pentru a se menţine în formă? Are o soluţie ingenioasă. Iată exact modul în care actriţa a ajuns la aceast trup de invidiat!

image

A înlocuit carnea cu proteine vegetale sau ouă.

Pastele reprezintă plăcerea vinovată a lui Aniston. Dar, atunci când vrea să mănânce un astfel de preparat, apelează la o porţie de lasagne de legume: "Dovlecei, vinete pe post de paste şi un strat de brânzâ, apoi totul merge la cuptor", dă un pont în ale bucătăriei o publicaţie de peste Ocean. De asemenea, micul dejun este unul plin de nutrienţi.

Actriţa a declarat pentru Bon Apetit că are trei opţiuni de mese principale, extrem de sănătoase. Uneori, masa sa de dimineaţă constă într-un smoothie de banane, cireşe, migdale, cacao, lapte de migdale şi pudră de proteine. În alte zile, ea mămâncă un ou peste o felie de pâine prăjită şi avocado. Cea de-a treia opţiune a lui Aniston este chiar interesantă - omletă din albuşuri de ou cu puţină făină de ovăz pentru un supliment de proteine.

Cam aşa arată mic-dejunul vedetei!

Să nu uităm că o siluetă perfectă cu strădanie se obţine, aşa că Jennifer are o dietă echilibrată pe tot parcursul anului: "Nu las alimentaţia să-mi scape de sub control", declara ea pentru Yahoo!Food. Aniston are un stil de viaţă sănătos, indiferent că este în vacanţă, la muncă sau acasă: "Manâncă cât mai multe şi legume, păstrează-ţi aportul de zahăr scăzut, bea multă apă şi fă-ţi somnul de frumuseţe!", acesta este îndemnul actriţei.

De asemenea, sportul este foarte important. Ştim că Jennifer este fan yoga, dar iată care sunt sfaturile sale, conform revistei Women's Health - "Varietatea este cheia." Ea recomandă şi un circuit sportiv - 15 minute pentru exerciţiile picioarelor, 15 minute pentru pedalat pe bicicletă, 15 minute de alergat.

Cel mai important, pune întotdeauna în practică ceea ce gândeşte. În timp ce unele celebrităţi promovează produse de slăbit contra unor sume de bani, Aniston nu recomandă decât produse în care crede cu adevârat.

Foto: Getty, Instagram, arhiva OKRecente pe Ok! Magazine

FotoJetBasic roz jpg
Catherine Zeta Jones și Michael Douglas, Getty (4) jpg
Ivanka și Ivana Trump, Profimedia 0716593562 jpg
Actriţa Brooke Shields FOTO Profimedia
Jennifer Lopez la Premiile Grammy 2023, Profimedia (2) jpg
Nadia Comaneci GettyImages 1463279292 jpg
Madonna la Premiile Grammy 2023, Getty (1) jpg
FotoJetGrammy jpg
4 kylie minogue cancer 4 jpg jpeg
Paco Rabanne   GettyImages 675910 jpg
Ronaldo Georgina GettyImages 1245965829 jpg
Roxana Hulpe
Shiloh Jolie Pitt, Profimedia (2) jpg
J Lo își vinde vila din Bel Air, profimedia 0753757120 jpg
Jill Biden si Regina Rania   Instagram jpg
Corina, Adrian, Luminița jpg
roxana hulpe colaj jpg
Hilary Swank GG, Getty (2) jpg
{{#unless context.content.custom_fields.ads_disabled}} {{/unless}