Secretul siluetei de vis. Ce poartă vedetele pe sub haine?

29 septembrie, 2017
Untitled collage (6) jpeg

De fiecare dată când îşi fac prezenţa în public, trebuie să arate perfect, motiv pentru care starurile apelează la toate trucurile posibile pentru a etala un fizic desăvârşit. Iar o pereche de Spanx este nelipsită din garderoba lor! Iată dovada!

Jennifer Lopez

image

La aproape 50 de ani, arată de-men-ţi-al! Una dintre cele mai sexy femei din showbiz-ul american ştie perfect cum să mizeze pe atuurile ei fizice şi care sunt micile trucuri la care poate apela pentru a-şi desăvârşi look-ul. Astfel, poartă din când în când o lenjerie modelatoare care nu-i lasă la vedere niciun colăcel şi îi face silueta supersexy. În imagine este vizibil Spanx-ul pe care îl are Jlo pe sub haine. De fapt, acest fel de lenjerie care modelează forma corpului este foarte răspândită printre celebrităţile lumii.

Beyonce

image

Regina Bey apelează şi ea la Spanx atunci când n-are încotro şi nu-şi doreşte o expunere inestetică a unor mici imperfecţiuni. Nici ea nu ascunde faptul că ţinuta ei este compusă şi din nişte pantalonaşi de culoarea pielii, care se mulează perfect pe coapsele şi posteriorul divei şi abia dacă se văd.

Eva Longoria

image

Până şi o ţinută mai sobră se pretează la Spanx, deoarece nimeni nu-şi doreşte să lase la vedere o lenjerie intimă supersexy, ci mai de grabă o pereche de pantalonaşi modelatori care ascund cât se poate de bine ceea ce vedeta serialului Neveste disperate nu vrea să arate publicului. Unde mai pui că Eva a arătat superb la evenimentul la care a participat atunci când a purtat această ţinută şi nimeni n-a bănuit că aliatul ei a fost nimeni altul decât Spanx!

Jennifer Garner

image

Cine spune că lenjeria modelatoare poate fi purtată doar pe covorul roşu sau cu vreo ocazie specială?! Nu, nu, ea poate fi accesoriul perfect şi într-o zi oarecare, când vedetele îşi duc la îndeplinire treburile de zi cu zi. De pildă Jennifer, ea a fost cât se poate de inspirată să apeleze la Spanx, având în vedere că purta, în ziua în care a fost făcută fotografia, o rochiţă pe care vântul a ridicat-o periculos de mult. Vă daţi seama ce se întâmpla dacă actriţa purta lenjerie tanga şi toţi paparazzi ar fi surprins-o în plină expunere nedorită?!

Katy Perry

image

E adevărat că faimoasa cântăreaţă a avut ceva probleme cu greutatea în ultima vreme şi ar fi avut atunci nevoie de toate trucurile posibile care s-o mai slăbească puţin, însă, în această imagine, Katy era în vremurile ei bune, când silueta ei nu suferise încă din cauza surplusului de kilograme. Şi, cu toate astea, ea a ales să se prezinte pe scenă într-o pereche de Spanx şi nici măcar nu a făcut un secret din asta!

foto - preluare therichest.comRecente pe Ok! Magazine

Aurelia, a treia fetita a lui Mark Zuckerberg (2) jpg
Rihanna Riri (1) jpg
cub sotia nosfe png
Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru au luat prima cutie JPG
Tom Cruise, Getty (1) jpg
Soții Willis 2019 (1) jpg
adela popescu jpeg
Roger Moore, Getty (1) jpg
Justin Timberlake și soția sa, Jessica Biel, Getty jpg
Colaj Kaia Austin jpg
Michael Schumacher si Corinna Schumacher (Getty) jpg
11 dana savuica goala la 50 de ani 10 jpg jpeg
Cameron Diaz
carmen bruma dubai 3 JPG
mame si fiice jpg
Stormy Daniels, starleta porno care a avut o relatie cu Donald Trump   Profimedia jpg
Nick Cannon și Mariah Carey, Getty (5) jpg
Fuego a reușit să piardă în greutate