Secvenţe nebune de sex şi bikini tanga. Ce alte condiţii absurde au pus aceste staruri ca să apară în filme?

16 septembrie, 2018
FotoJet (23) jpeg

Sunt cei mai mari actori din lume şi se comportă ca atare! Iar, ca să-şi asocieze imaginea cu anumite producţii cinematografice, au avut pretenţii la fel de absurde ca… luna de pe cer. Iată dovada!  

Jack Nicholson

image

Iniţial, legendarul actor a refuzat rolul de mafiot-şef, Frank Costello, din pelicula regizată de Martin Scorsese, The Departed. Singurul mod în care a putut să accepte să apară în film a fost să se implice în realizarea lui. Şi nu numai ca actor... Astfel, Nicholson a lucrat cot la cot cu Scorsese pentru a crea un personaj cât mai veridic. Sau, mă rog, pe placul superstarului hollywoodian. Ce a cerut mai exact Jack?

image

Păi, în primul rând o scenă de sex cu două femei, jucării sexuale şi droguri la discreţie. Pe bune, nu e nicio glumă! Pe lângă piperarea dialogului cu expresii explicite şi cât se poate de reale, pentru a accentua autenticitatea personajului, Nicholson a adăugat depravare, perversitate şi ilegalitate pe marele ecran, în acest film.

image

“Am marşat mult pe latura asta a lui Costello. Omu’ e dus cu pluta complet, un dement maliţios şi din punct de vedere sexual, aşa că nu puteam rata aspectul acesta al personalităţii lui. A fost ideea mea, de care sunt tare mândru!”, a explicat actorul.

Tom Cruise

image

Nici el n-a ajuns la statutul de A-lister ca să mai accepte orice prostie în cariera sa fulminantă. Aşa că este unul dintre aceia puţini de la Hollywood care pun piciorul în prag şi au pretenţii peste pretenţii numai ca să se arate pe platoul de filmare. Astfel, superstarul a devenit cunoscut pentru faptul că îşi face singur cascadoriile. Însă în ce condiţii?

image

Tom a cerut, în 2013, lenjerie intimă tanga, confecţionată dintr-un material moale, elastic, care să nu-i restricţioneze actorului mişcările în timpul cascadoriilor şi secvenţelor pline de acţiune. Oamenii lui au vorbit, aşadar, cu oamenii de la costume pentru a comanda 50 de astfel de piese vestimentare care să nu-i afecteze în niciun fel flexibilitatea actorului.

Bruce Willis

image

Actorul nu numai că e greu de ucis pe marele ecran, dar e şi greu de mulţumit în viaţa de zi cu zi. În 2013, s-a aflat motivul pentru care Bruce a zis pas filmului The Expendables 3 – a cerut 4 milioane de dolari pentru doar 4 zile de filmare în Bulgaria şi a refuzat cele 3 milioane oferite de producători. În locul lui, a fost adus, peste noapte, Harrison Ford, care a fost o şi mai bună variantă decât Willis, conform celor scrise de Sylvester Stallone pe pagina sa de Twitter. “Lacom şi leneş, o formulă sigură pentru un eşec profesional”, a scris cu majuscule Stallone.

image

Jamie Foxx

image

După câştigarea Oscarului, actorul se simţea pe cai mari şi se comporta ca atare, aşa că, atunci când a acceptat să apară în Miami Vice, alături de Colin Farrell, s-a prezentat pe platoul de filmare cu o listă incredibilă de pretenţii. Cea mai gogonată dintre ele a fost să se întoarcă în SUA - din Republica Dominicană, unde aveau loc filmările – chiar înainte de-a se încheia producţia. Iar acest lucru l-a forţat pe regizorul Michael Mann să rescrie finalul filmului.

image

Pe lângă dispariţia lui de la filmări, Jamie a mai comis-o şi în alte feluri cu acea ocazie – a refuzat să ajungă la locaţie cu un avion comercial şi a cerut o mărire de tarif. De-abia câştigase Oscarul, de ce să nu profite de asta, nu-i aşa? “E un tip unic, pe care multă lume nu-l înţelege”, a  încercat regizorul Mann să comenteze despre Foxx fără să spună totuşi ceva rău.Recente pe Ok! Magazine

Aurelia, a treia fetita a lui Mark Zuckerberg (2) jpg
Rihanna Riri (1) jpg
cub sotia nosfe png
Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru au luat prima cutie JPG
Tom Cruise, Getty (1) jpg
Soții Willis 2019 (1) jpg
adela popescu jpeg
Roger Moore, Getty (1) jpg
Justin Timberlake și soția sa, Jessica Biel, Getty jpg
Colaj Kaia Austin jpg
Michael Schumacher si Corinna Schumacher (Getty) jpg
11 dana savuica goala la 50 de ani 10 jpg jpeg
Cameron Diaz
carmen bruma dubai 3 JPG
mame si fiice jpg
Stormy Daniels, starleta porno care a avut o relatie cu Donald Trump   Profimedia jpg
Nick Cannon și Mariah Carey, Getty (5) jpg
Fuego a reușit să piardă în greutate