Seduse şi abandonate. Aceste staruri n-au pic de noroc în amor!

7 martie, 2018
FotoJet (2) jpeg

Sunt frumoase, dar degeaba. Ar trebui să joace bărbaţii pe degete, să bifeze numai poveşti de dragoste memorabile. Când colo, aceste vedete sunt părăsite de bărbaţi pentru simplul motiv că ei nu-şi doresc să-şi petreacă tot restul vieţii cu ele. Oops! 

Jennifer Aniston

Brad Pitt a lăsat-o cu ochii-n soare după ce s-a îndrăgostit de Angelina Jolie

Actriţa a fost părăsită de atâtea ori încât abia dacă mai ţinem pasul cu eşecurile ei sentimentale. Odată a fost trimisă la plimbare chiar de soţul ei, Brad Pitt, care a găsit-o pe Angelina Jolie şi a decis pe loc să rămână cu ea, apoi de John Mayer, Tate Donovan şi chiar Vince Vaughn. În 2015, s-a căsătorit în sfârşit cu Justin Theroux dar, deloc surprinzător pentru unii, nici relaţia asta nu a rezistat prea mult, cei doi actori spunându-şi “Adio!” recent. Of!

Nici mariajul cu Justin Theroux n-a durat prea mult!

Katy Perry

image

În tinereţile ei zvăpăiate, cântăreaţa a avut o idilă cu Travis McCoy, care, după tot felul de suişuri şi coborâşuri, s-a încheiat. După aceea, a zis că şi-a găsit fericirea conjugală alături de Russell Brand. Dar nici asta n-a durat o viaţă întreagă. Mai mult de-atât, mariajul cu actorul britanic s-a sfârşit urât de tot. Individul i-a trimis un text în care a informat-o că divorţează de ea. Iaics!

image

Post-divorţ, Katy şi-a căutat consolarea în braţele lui John Mayer şi, după aceea, alături de Diplo, dar tot degeaba. Să mai aducem vorba despre relaţia de tip yo-yo cu Orlando Bloom, care, de puţin timp, a fost resuscitată? Dar pentru cât timp, zău aşa?!

Taylor Swift

image

Ei da, în cazul ei nu ştiu dacă este vorba despre relaţii amoroase cât se poate de reale sau simple experimente cu urmări benefice asupra muzicii ei. Dar oricum le-aş numi, cântăreaţa a bifat câteva idile răsunătoare până în prezent. Cu Joe Jonas, Jake Gyllenhaal, Harry Styles, Taylor Lautner, Conor Kennedy şi John Mayer. Toţi aceşti foşti iubiţi au trecut nu numai prin dormitorul lui Taylor, ci pot fi regăsiţi şi în versurile scrise de Swift. Aşadar nu poate fi vorba despre o pierdere completă pentru vedeta care a profitat din plin de pe urma eşecurilor ei amoroase.

image

Halle Berry

Alături de Olivier Martinez

Cum e posibil ca o bombă sexy ca ea să fie divorţată de trei ori până acum?? Şi despărţirile ei de partenerii de viaţă nici măcar nu au fost amiabile. S-a judecat cu un fost partener pentru custodia unuia dintre copii, s-a judecat apoi cu altul pentru nişte bani împrumutaţi. Ce e aşa în neregulă cu frumoasa actriţă de n-a fost capabilă să-şi găsească alesul până acum? Hmmm!...

image

Angelica Huston

image

Din 1973 până în 1990 s-a iubit nebuneşte cu nimeni altul decât Jack Nicholson, dar relaţia lor s-a încheiat după ce ea a descoperit – odată cu restul lumii – că legendarul actor o înşela cu numeroase femei şi, mai mult, făcuse un copil cu un model. Auci! După care s-a căsătorit cu sculptorul Robert Graham, în 1992, însă nici atunci n-a avut parte de fericirea mult aşteptată, soţul ei pierzându-şi viaţa în 2008. Atât de trist!

Michelle Williams

Cu tatăl copilului ei, Heath Ledger

Prima dată când inima i-a fost distrusă s-a petrecut în ianuarie 2008, când iubitul ei de-atunci, Heath Ledger, şi-a pierdut viaţa. Durerea actriţei a fost cu atât mai mare cu cât actorul era şi tatăl copilului ei, Matilda. De atunci, Michelle a avut idile nereuşite cu regizorii Spike Jonse şi Cary Fukunaga, actorul Jason Segel şi cu artistul Dustin Yellin. După toate aceste dezastre amoroase, şi-a început relaţia cu scriitorul Jonathan Safran Foer. Nimic mai mult decât o altă dezamăgire?Recente pe Ok! Magazine

Dana Savuica, pictorial impreuna cu sora ei, Gabriela Savuica   Sorin Stana, OK (4) jpg
Emma Raducanu decorata de Regele Charles   GettyImages 1245201010 jpg
Hailey Baldwin Bieberprofimedia 0679444425 jpg
brad pitt
paris si sotul
Oana si Mioara Roman jpg
Nicolae al Romaniei si sotia sa, Alina Maria, in port traditional bucovinean jpg
adela popescu
ben  jennifer 3 jpg
Fiica lui Kim Jong un, Ju Ae   Profimedia (1) jpg
andreea marin6 jpg
Catherine Zeta Jones
Hugh Jackman și soția sa, Deborra Lee Furness
Elizabeth Taylor 0  sursa   GettyImages jpg
denise si sotul
1 jennifer garner jpg jpeg
carmen bruma mircea badea jpeg
Anisia Gafton jpg