Selena Gomez, cu alură de Monica Bellucci la Cannes. Ce ținute spectaculoase a afișat

20 mai, 2024

Artista arată mai bine ca niciodată! Fosta iubită a lui Justin Bieber și-a făcut aparița sâmbătă, pe covorul roșu, într-o rochie din catifea neagră cu un decolteu drapat din satin alb. Vedeta și-a accesorizat look-ul cu un colier masiv și cercei cu diamante.

Selena Gomez la Cannes, GettyImages (1) jpg

Și ce vibe de Monica Bellucci a avut, este incredibil! Atât de diafană și de prețioasă, bruneta pare că și-a recuperat silueta, după o perioadă cu provocări în zona kilogramelor în plus.

Selena Gomez la Cannes, GettyImages (5) jpg

Una dintre cele mai reușite apariții ale sale de departe, aceasta este. Îi stă fabulos în alb și negru, dar este răvășitoare și în roșu.

Selena Gomez a făcut o adevărată paradă a modei la Festivalul de Film de la Cannes.

La marile evenimente mondene ale acestui an putem spune că clar că marele câștigător este... feminitatea. Și divele au înțeles asta, iar spectatorii sunt cei mai câștigați.

Selena Gomez a ajuns la Festivalul de Film de la Cannes în weekend pentru premiera peliculei „Emilia Perez”, în care joacă alături de Zoe Saldana și Edgar Ramirez. Actrița a radiat de fericire pe covorul roșu și a impresionat audiența cu ținutele alese.

Actrița și cântăreața, în vârstă de 31 de ani, a fost emoționată până la lacrimi după ce noul ei film, „Emilia Perez”, a fost ovaționat în picioare timp de 9 minute la Festivalul de Film de la Cannes, sâmbătă.

Aceasta a marcat cea mai lungă ovație în picioare pentru o premieră de film la festivalul cinematografic cu sediul în Franța.

Duminică, interpreta hitului „Lose You to Love Me” a purtat o rochie roșie fără umeri, cu tocuri roșii asortate, la photocall-ul și conferința de presă pentru film. Selena Gomez a declarat pentru Variety la festival că a fost îndrăgostită de „Emilia Perez” imediat ce a citit scenariul.

În „Emilia Perez”, Selena Gomez joacă rolul soției temutului lider al cartelului de droguri Manitas, care o caută pe avocata Rita (interpretata de Zoe Saldana) pentru a-l ajuta să-și facă în secret o operație de schimbare de sex, în timp ce se apropie de retragerea din afaceri. Filmul este împărțit în patru acte și prezintă, de asemenea, cântece originale interpretate de distribuție pe tot parcursul filmului.

Foto: GettyImages



Recente pe Ok! Magazine

FotoJet Gala Summer jpg
Familia Beckham, vacanță în Sardinia, Instagram (7) (1) jpg
Jennifer Lopez Ben Affleck, Profimedia (3) jpg
FotoJet Simona jpg
Elon Musk FOTO Profimedia
Blake Lively și Ryan Reynolds, Getty (1) jpg
Michael Douglas, Foto Getty (4) jpg
Kamala Harris, vicepreședinte SUA, Profimedia (3) jpg
FotoJet Demi (1) jpg
Clint Eastwood Christina Sandera GettyImages 464219426 jpg
FotoJet J LO jpg
The Crown Elizabeth Debicki Diana foto Charlotte Hadden jpg
FotoJet Lidl jpg
Joe Biden s a retras   Casa Albă  (1) jpg
Adelina Pestrițu și Virgil Șteblea la nunta de lemn la 5 ani de la casatorie (6) jpeg
Neveste disperate profimedia 0137124947 jpg
Emilia Popescu 1 jpg
Mihai Constantin, Liceenii vs Tatutu jpg