Ar putea fi replica perfectă pentru Buhnici. Selena Gomez, cu colăceii la vedere: ”Nătărăilor, sunt perfectă așa cum sunt!”

4 august, 2022
selena gomez real stomachs tiktok jpg

Ar putea fi replica perfectă pentru Buhnici. Doar că Selena sigur nu-l cunoaște pe ”specialistul” nostru. Doar și SUA au specialiștii săi.

Selena Gomez a publicat un video pe TikTok, unde o vedem că stă așezată în fața camerei, în cea mai nerecomandată poziție pentru o divă.

Este filmată de jos în sus, iar vedeta refuză ”să-și retragă burta”, așa cum o voce o sfătuiește pe fundal. Gomez are un mesaj universal pentru așa numiții ”bodyshamers”, adică persoanele care ridiculizează alte persoane doar pentru faptul cum arată. Acele timpuri au expirat, iar Selena vrea ca toată lumea să știe: Ești perfect așa cum ești.

Ideea intervenției vedetelor nu este mesaj de delăsare, ci doar de încurajare: nu sunt perfecți și nici identici. Dar suntem perfecți în imperfecțiunea noastră.

Selena e de părere că burticile adevărate sunt din nou la modă, în timp ce își petrece mult timp în costum de baie, căci este în vacanță în Italia.

Filmulețul a fost deja vizionat de peste 4.6 milioane de ori și mulți urmăritori i-au mulțumit pentru inițiativă. O fană a comentat: ”Mă faci să mă simt bine în propria mea piele.” Altcineva a scris: ”Ești un model minunat, Selena.” Altcineva a completat: ”Acceptarea propriului corp! O idee atât de reconfortantă.”

Cert este că peste tot în lume există persoane care simt rușine vizavi de corpul lor, dar și persoane care găsesc o adevărată distracție în a-i judeca pe ceilalți. Timpul și bunul simț probabil că vor da replica potrivită tuturor, atunci când vor avea cea mai mare nevoie.

Foto: Instagram/TikTokRecente pe Ok! Magazine

iva1 jpg
Angelina Jolie (2) jpg
dan37 jpg
Anne Heche în moarte cerebrală jpg
Bennifer, Paris, hăituiți de paparazzi jpg
Iuliana Luciu DJ la Monaco Lucille (4) jpg
Catalin Scarlatescu a slabit la America Express jpg
kim kim yo jong gettyimages 951833242 jpg jpeg
Amber Heard și Johnny Depp jpg
anca turcasiu vara5 jpg
Brooklyn Beckham și Nicola Peltz (14) jpg
Loredana de vară (2) jpg
Melanie Griffith PNG
jan7 jpg
denise5 jpg
ale3 jpg
Serena Williams (2) jpg
am5 jpg