Selena Gomez, cu răni în genunchi pe scena de la American Music Awards

20 noiembrie, 2017
GettyImages 876433060 jpeg

Selena Gomez trece printr-o perioadă plină de schimbări. În vara acestui an a suferit un transplant de rinichi şi o perioadă a lipsit din atenţia publică, iar la sfârşitul lunii octombrie s-a despărţit de cel care i-a fost iubit timp de 10 luni, The Weeknd, Abel Tesfaye. Aşa că artista s-a reîntors în braţele unui fost iubit, Justin Bieber, de altfel poate singurul care a contat cu adevărat şi după care a suferit mult.

image

Din nou alături de Bieber, Selenei pare că-i merge de minune. A lansat un nou album, s-a apucat serios de sport şi are un trup tonifiat, iar duminică seara şi-a făcut pentru prima oară apariţia la un eveniment după operaţia la rinichi. Cântăreaţa şi actriţa în vârstă de 25 de ani a uimit pe toată lumea cu noul său look, un corp tras prin inel pus în valoare de o ţinută sexy care i-a venit perfect, dar şi o nouă coafură. Selena s-a făcut blondă, iar dacă pe covorul roşu a impresionat prin simplitate, în cadrul show-ului a şocat de-a binele publicului.

image

A avut o prestaţie zbuciumată, cu părul răvăşit şi îmbrăcată într-un neglije alb.  A făcut un show excepţional, cu balet şi decor ca de poveste, iar rochia atât de scurtă a lăsat la vedere totul, inclusiv rănile din genunchi, în momentul în care tânăra se rostogolea pe scena în faţa unei maşini. Coregrafia a pus una excepţională, Selena simulând un accident de maşină într-un Mustang roşu. Cântăreaţa a apărut cu tăieturi pe frunte,  zgârieturi în genunchi şi cu urme de sânge pe tot corpul.

image

În luna septembrie, Selena dezvăluia că în vară fusese supusă unui transplant de rinichi, acest lucru fiind şi momentul care a declanşat apropierea lui Bieber faţă de ea, căci starul a fost foarte îngrijorat cu privire la starea de sănătate a fostei iubite.

image

Foto: Getty ImagesRecente pe Ok! Magazine

andrew-  fergie
Fiica lui Kim Jong un, Ju Ae   Profimedia (1) jpg
andreea marin6 jpg
Catherine Zeta Jones
Hugh Jackman și soția sa, Deborra Lee Furness
Elizabeth Taylor 0  sursa   GettyImages jpg
denise si sotul
1 jennifer garner jpg jpeg
carmen bruma mircea badea jpeg
Anisia Gafton jpg
kim si kanye jpeg
Crina Semciuc    FOTO Horațiu Sovaiala, Ionut Rusu (1) jpg
elvis presley
Andreea Marin nou jpg
Daniel Craig, Getty (1) jpg
DSC 0088 site jpg
julia fox kanye west penis1 jpg
titanic3 jpg