Selena Gomez nu îşi poate lua gândul de la Justin Bieber! Îşi doreşte ca relaţia lui cu Hailey Baldwin să se termine rapid?

22 august, 2018
2011 American Music Awards   Arrivals jpeg

Selena Gomez şi Justin Bieber au trăit o frumoasă poveste de dragoste, însă totul între ei s-a terminat, iar acum artistul este logodit cu Hailey Baldwin. În urmă cu ceva ani, chiar noua parteneră a lui Bieber spunea că relaţia lui cu Selena este una perfectă şi că oricine ar vrea să aibă parte de o dragoste ca a lor.

Selena Gomez şi Justin Bieber, pe vremea când erau fericiţi împreună

Se pare că Hailey Baldwin a avut noroc şi, până la urmă, Justin Bieber îi oferă ei toată dragostea. Mai mult decât atât, prietenii celor doi spun că Justin este mai îndrăgostit ca niciodată şi că este sigur că Hailey este jumătatea lui, chiar dacă povestea de dragoste dintre el şi Selena părea că nu se va termina niciodată.

Din păcate, cea care suferă enorm în aceste momente este nimeni alta decât fosta iubită a artistului. Potrivit celor de la Hollywood Life, Selena Gomez nu îl poate uita pe Justin Bieber, iar artista îşi face griji că va rămâne toată viaţa singură. „Selena îi compară pe toţi bărbaţii cu Justin. L-a iubit foarte mult şi încă are sentimente pentru el. Din punctul ei de vedere, el este bărbatul perfect. Este frumos, inteligent, talentat, este tot ce şi-ar fi putut dori ea“, spun apropiaţii artistei.

Sursa citată notează însă că Selena Gomez îşi spune de fiecare dată când se gândeşte la Justin că s-au despărţit dintr-un motiv şi că, oricât l-ar iubi, ştie că nu se vor mai împăca: „Chiar dacă relaţia cu Bieber i-a făcut de multe ori rău, Selena nu îl poate vedea alături de altă femeie. Se întreabă mereu dacă pe ea chiar a iubit-o şi nu poate trece deloc peste despărţire. Simte că el a fost marea ei iubire şi că i-a lăsat un gol în suflet pe care nu îl va umple nimeni“.Recente pe Ok! Magazine

Elena Gheorghe, Mandinga, Adela Popescu   FOTO Instagram jpg
Andra 9W0A0025 mod (3) jpg
Brad Pitt  foto   Shutterstock jpg
Mirela Retegan este foarte încântată de faptul că face echipa bună cu fiica ei de 22 de ani, Maya
FotoJetamf jpg
Nasty la Cannes colaj jpg
Prințul Harry și Meghan Markle Foto Getty Images jpg
Eva Longoria, GettyImages (2) jpg
FotoJet J Lo silver jpg
Demi Moore la Cannes GettyImages 2154037183 jpg
Ben Affleck și Jennifer Garner, Foto Profimedia (2) jpg
Richard Gere si fiul Homer  profimedia 0874028470 jpg
FotoJet Monica jpg
cristina cioran alex dobrescu
Catrinel Marlon la Cannes profimedia 0875276538 jpg
Bella Hadid transparentă la Cannes, Profimedia (3) jpg
Mădălina Diana Ghenea la Veneția, Getty (2) jpg
Bruni Benjamin Biolay jpg