Selma Blair, comportament ciudat la bordul unui avion

21 iunie, 2016
selma blair hepta 2191071 jpg jpeg

Un nou scandal la Hollywood! De data aceasta, Selma Blair, actriţa de 43 de ani din ”The Anger Management” este cea care l-a provocat, după ce a fost dată cu forţa dintr-un avion care zbura spre Los Angeles.

În iulie 2015, Selma a devenit mama unui băieţel

Selma Blair plecase pentru câteva zile într-o mini vacanţă în Mexic, pentru ca fiul ei să petreacă ”Ziua Tatălui” cu părintele înstrăinat, designerul Jason Bleick. Însă, ceea ce părea a fi o vacanţă de vis s-a transformat într-un coşmar, după ce, la întoarcere, actriţa a combinat alcoolul cu nişte medicamente, chipurile prescrise medical. Cel puţin asta spun asistentele de la bordul avionului în care se afla actriţa atunci când se-ntorcea în Los Angeles.

Se pare că actriţa a început să se comporte ciudat şi să rostească cuvinte fără noimă. ”Îmi arde părţile intime. Nu vrea să mă lase să mănânc sau să beau. O să mă omoare”, ar fi fost cuvintele pe care actriţa le-a rostit în timpul zborului spre Los Angeles.

Comportamentul ciudat al actriţei l-a determinat pe pilotul avionul să ia măsuri de urgenţă şi s-o imobilizeze pe Selma. La aterizare, pe aeroportul din Los Angeles, Selma a fost aşteptată de o ambulanţă. Încă nu se ştie, din păcate, care este actuala ei stare de sănătate. Ştim, însă, că imediat cum actriţa a fost dată jos din avion i-au fost controlate bagajele, în care s-au găsit într-adevăr mai multe medicamente prescrise. Nu se ştie, însă, ce medicamente erau.

Selma şi fiul ei, la zborul spre Mexic

Precizăm că la bordul avionului era şi fiul ei Arthur, care, cel mai probabil, a fost speriat de ieşirile mamei sale. Nu se ştie încă dacă cu ei se afla şi tatăl copilului, însă cu câteva zile înainte de plecare, Selma declarase pentru Us Weekly că are de gând să se împace cu fostul ei partener. Nu ştim, însă, dacă acest lucru s-a întâmplat sau nu.Recente pe Ok! Magazine

ray liotta 0  jpg
ABBA tineri profimedia 0154364384 jpg
Kourtney Kardashian și Travis Barker s au căsătorit (6) jpg
katie5 jpg
Andreea Marin la Lisabona (4) jpg
nicusor5 jpg
ray liotta si logodnica jpg
Kevin Spacey jpg
Jennifer Lopez, mesaj emoționant după decesul lui Ray Liotta jpg
Lucian Mindruta jpg
Andrew Fletcher Depeche Mode jpg
Ray Liotta a murit (1) jpg
reghe2 jpg
Elena Gheorghe Armâna Mea 24 mai 2022 2776 jpg
Andie MacDowell jpg
Mirabela Dauer la Horia Brenciu jpg
plimbare cu barca
Georgina Rodriguez jpg