Selma Blair, lovită cu bestialitate de iubit. Măsurile luate de actriţă

11 martie, 2022
6 sel1 jpg jpeg

Problemele par să nu se mai sfârşească pentru Selma Blair. Lovită de boală, actriţa a fost acum agresată şi de iubit.

Selma Blair s-a ales cu un ordin de restricţie împotriva fostului ei iubit după ce a susţinut că acesta a atacat-o fizic, luna trecută, în timp ce se afla în casa ei din Los Angeles.

Actriţa precizează că incidentul dintre ea şi fostul iubit, Ronald Carlson, s-a produs pe 22 februarie, după ce şi-au încheiat relaţia .

După o ceartă, vedeta spune că Ronald, în vârstă de 52 de ani, s-a aruncat asupra ei şi a început să o sugrume. Carlson a negat afirmaţiile şi a cerut, la rândul său, un ordin de restricţie împotriva actriţei.  În documentele juridice, Blair - care se luptă cu scleroza multiplă - mărturiseşte că Carlson  a sugrumat-o şi a zgâlţâit-o în timp ce stătea întinsă pe canapea. 

Blair susţine că în momentul presupusului atac era sub influenţa medicamentelor pe care le ia pentru boala de care suferă şi i-a spus lui Carlson că nu se simte bine. Se pare că bărbatul a ajuns la casa lui Blair pentru a returna un televizor, dar a devenit violent.

Selma detaliază incidentul în documentele juridice şi povsteşte că şi-a înfipt degetele în ochii lui, iar acesta i-a acoperit faţa şi gura cu mâinile . 

Ea susţine că în acel moment şi-a pierdut cunoştinţa, deoarece nu a mai putut să respire. Când poliţiştii au ajuns la faţa locului şi au intervievat-o, actriţa precizează că a început să îi curgă curgă sânge din nas şi şi-a pierdut din nou cunoştinţa. 

Paramedicii au decis apoi să o ducă pe Blair la un spital pentru a-i evalua starea. Carlson a fost arestat pentru violenţă şi pentru că i-a provocat atriţei răni corporale. Actriţa a obţinut  un ordin de restricţie temporar prin intermediul avocatului ei. 

Carlson susţine că Blair a devenit furioasă atunci când a refuzat să stea cu ea şi că i-a făcut fiica ratată. Bărbatul mai spune că Blair l-a zgâriat pe nas, ochi şi obraji şi că el doar s-a apărat.  Blair are un fiu în vârstă de 10 ani, Arthur, cu Jason Bleick, în timp ce Carlson are o fiică de 12 ani dintr-o relaţie anterioară. 

Selma a aflat în 2018 că suferă de scleroză multiplă.Recente pe Ok! Magazine

Madonna îl sărbătorește pe Rocco jpg
Richard Gere și Alejandra Silva Gală Spania jpg
Bennifer Paris jpg
selm2 jpg
1 alec baldwin rust new mexico accident pe platouri 2 jpg jpeg
gettyimages 526984278 gina lollobrigida jpg jpeg
casa lui Mariah Carey din Atlanta pradata de hoti (1) jpg
Jennifer Lopez la Bergdorf Goodman jpg
Shakira şi Pique FOTO EPA-EFE
David Popovici record mondial la 100 m (2) jpg
Jackie Kennedy 0 profimedia 0418251506 jpg
J Lo shopping (9) jpg
Ellen DeGeneres și Anne Heche jpg
anne heche profimedia 0424396442 jpg
iva1 jpg
Angelina Jolie (2) jpg
dan37 jpg
Anne Heche în moarte cerebrală jpg