Seraphina, fiica foștilor soți Ben Affleck - Jennifer Garner, nu mai este fată, ci băiat. Cum își spune

10 aprilie, 2024

Fiica mijlocie a foștilor soți Ben Affleck - Jennifer Garner nu se mai identifică fată, ci băiat. Mai mult, și-a stabilit și noul nume: Fin.

FotoJetAffleck jpg

Cumva, era de așteptat, având în vedere schimbarea fizică uimitoare a celei ce era fiica mijlocie a actorilor Ben Affleck, Jennifer Garner.

Seraphina Affleck, Profimedia jpg

La doar 15 ani, a decis că nu mai e fată, ci băiat! Vestea șoc dată de Seraphina, fiica mijlocie a foștilor soți Ben Affleck - Jennifer Garner

Seraphina a renunțat de luni bune la feminitate. Același lucru l-am observat și la fiica lui Jennifer Lopez, Emme, care se înțelege de minune cu Seraphina, actualmente Fin.

Într-un material exclusiv prezentat de DailyMail, am aflat că al doilea copil al actorului din ”Air” s-a prezentat oficial cu un nume de băiat: Fin. Pur și simplu nu se mai identifică în prezent cu statutul de fată. Știm deja că este o modă prin SUA, să te identifici cu ce ai chef. Chiar și sexul cu care te-ai născut poate fi pus la îndoială!

Seraphina Rose, fiica adolescentă de 15 ani a fostului cuplu Jennifer Garner și Ben Affleck și-a făcut oficial debutul ca... băiat, pe nume Fin!

S-a întâmplat la parastasul de săptămâna trecută a bunicului său, tatăl mamei sale, Jennifer Garner. La slujbă, fosta Seraphina Rose a luat cuvântul și s-a prezentat drept FIN, înainte de a citi un verset biblic congregației de la Biserica unită metodistă a lui Cristos din Charleston, Virginia de Vest, sâmbătă.

Fin a purtat un costum foarte masculin și deja cunoscuta tunsoare băiețească, pe care a adoptat-o în ultima vreme.

Este prima dată când fosta Seraphina Rose își declară apartenența de gen în public, lucru care era desigur cunoscut până acum de părinții săi. Ne gândim că poate într-un timp scurt și fiica lui J Lo va recunoaște același lucru, căci este incredibil de masculină și băiețoasă în purtare.

La slujba de sâmbătă, Fin a luat cuvântul și s-a prezentat în Biserică cu noua titulatură: „Bună ziua, mă numesc Fin Affleck”, apoi a citit capitolul 16, versetul 8 din Cartea Proverbelor: „Mai bine este puțin cu dreptate, decât mult cu nedreptate.”

Foto: ProfimediaRecente pe Ok! Magazine

Richard Dreyfuss   GettyImages 539134246 jpg
FotoJet J Lo jpg
Gheboasă, al doilea an la Untold Sursa Instagram
Rita Ora jpg
FotoJet Vera  jpg
Mazăre jpg
FotoJet Madonna jpg
Felicia Filip și Oana Pellea, premiate la gala Uniter   Andrei Gîndac, Uniter jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck jpg
FotoJet Lenny jpg
FotoJet (37) jpg
Loredana Groza ca Xena printesa rzaboinica la show ul de pe Arena Nationala de la meciul Generatiei de Aur   Instagram (1) jpg
FotoJet Cannes jpg
Elena Gheorghe, Mandinga, Adela Popescu   FOTO Instagram jpg
Andra 9W0A0025 mod (3) jpg
Brad Pitt  foto   Shutterstock jpg
Mirela Retegan este foarte încântată de faptul că face echipa bună cu fiica ei de 22 de ani, Maya
FotoJetamf jpg