Şerban Copoţ, emisiune nouă la Antena1

16 aprilie, 2021
1 copot jpg jpeg

Ilona Brezoianu şi Şerban Copoţ vor prezenta Stand-up Revolution la Antena 1.

Prezentatorii vor avea sarcina grea de a sprijini şi de a susţine atât concurenţi care nu au mai urcat vreodată pe o scenă de stand-up, cât şi nume cunoscute, care îşi fac curaj în speranţa că vor primi ocazia de a intra în echipa unuia dintre cei patru juraţi şi chiar de a apărea într-un spectacol alături de aceştia.

”Stand-Up Revolution este se adresează strict fenomenului stand-up, vin numai oameni care îşi doresc cu adevărat să facă asta. Avem parte de un juriu excelent, Teo, Costel, Dan Badea şi Vio, practic panteonul stand-upperilor din România! Cine crede că se pricepe la stand-up sigur trebuie să treacă pe aici!”, a spus Şerban Copoţ. Sarcina celor doi prezentatori nu este una uşoară, mai ales când concurenţii trebuie să urce pe scenă în faţa unor nume de referinţă în stand-up-ul din România. ”Noi încercăm să îi încurajăm, au mari emoţii, mai ales că sunt mulţi care fac pentru prima dată asta pe o scenă, aşa că suntem alături de ei”, a mărturisit Ilona Brezoianu.

Prezenţi pe scenele de stand-up încă de la apariţia fenomenului în ţara noastră, Teo, Vio, Costel şi Dan Badea vor acum să îi sprijine pe cei aflaţi la început de drum. Concurenţii care vor reuşi să îi convingă pe cei patru, au toate şansele să urce apoi pe aceeaşi scenă cu ei. Teo, Vio, Costel şi Dan Badea vor căuta de-a lungul audiţiilor concurenţi mai mult sau mai puţin experimentaţi, dar sunt mai ales interesaţi şi de capacitatea acestora de a evolua în comedianţi recunoscuţi pe scenele de stand-up.

Teo, Vio şi Costel s-au cunoscut după ce au început să facă stand-up, încă din 2004, iar de atunci au devenit un reper pentru comedianţii români. Au susţinut, de-a lungul timpului, spectacole în întreaga ţară, contribuind la amploarea pe care a prins-o fenomenul stand-up comedy în România. Fenomenul l-a atras ca un magnet încă de la început şi pe Dan Badea, care, încurajat de prieteni, a susţinut primul show de comedie într-o cafenea, cu un public format în mare parte din cunoştinţe. O imagine complet diferită faţă de spectacolele sale care umplu acum Sala Palatului.Recente pe Ok! Magazine

Stephan Pelger jpg
Kim Kardashian  jpg
Chef Cătălin Scărlătescu jpg
Gerard Pique si Clara Chia, Foto Profimedia jpg
baiat adoptat horia brenciu 8 jpg
Andreea antonescu jpg
Salma Hayek GQ Awards, Getty (4) jpg
shannen doherty foto profimedia 13 jpeg
FotoJetJLo jpg
ioana dichiseanu muzica fado jpeg
Shakira în public la Barcelona, vizionând Marele Premiu de Formula 1, Getty jpg
Pierce Brosnan și Keely Shaye Brosnan, Getty (1) jpg
MIhai Petre IMG 4218 (2) jpg
Charles Romania jpg
FotoJetMiddletons jpg
Kim Cattrall, Getty (2) jpg
Prințul Harry, Meghan Markle  foto   GettyImages jpg
Joe Biden   The White House 2 jpg