Şerban Huidu, în comă după un accident la schi

30 decembrie, 2010

Vedeta postului de televiziune Prima TV a suferit, în timpul sejurului în Austria, un grav accident care i-a provocat o hemoragie craniană. „Cârcotaşul“ Şerban Huidu (34) a plecat împreună cu familia sa într-o vacanţă la schi, în staţiunea austriacă Innsbruck.

Vedeta postului de televiziune Prima TV a suferit, în timpul sejurului în Austria, un grav accident care i-a provocat o hemoragie craniană.

„Cârcotaşul“ Şerban Huidu (34) a plecat împreună cu familia sa într-o vacanţă la schi, în staţiunea austriacă Innsbruck. Ieri seară, în jurul orei 19.00, Şerban se afla pe pârtie şi cobora în mare viteză panta. Se pare că, în încercarea de a evita nişte copii aflaţi pe pârtie, el a pierdut controlul schiurilor şi s-a lovit de un copac, rămânând imobilizat, pentru a nu-şi provoca şi alte leziuni. În sprijinul lui au sărit ceilalţi schiori, care au alertat echipa de salvamontişti, fiind mai apoi transportat, în stare critică, cu elicopterul la Spitalul Universitar din Innsbruck.

Medicii austrieci au constatat faptul că pacientul a suferit o hemoragie craniană, în ciuda faptului că purta cască de protecţie, fapt pentru care primele 24 de ore de la internarea lui sunt critice. Soţia lui, Cristina Huidu, a fost anunţată că Şerban e în comă indusă, pentru a-i putea fi administrate o serie de medicamente, şi că şansele lui de supravieţuire sunt minime. Cu toate acestea, socrul lui Huidu, Matei Vintilă, spune că ginerele său îşi poate mişca mâinile şi picioarele şi că hematomul e destul de mic, aşa cum s-a văzut la radiografie.

Ironia face ca accidentul pe care l-a suferit Şerban să se petreacă la ora la care postul Prima TV tocmai încheia difuzarea ediţiei speciale a emisiunii „Cronica cârcotaşilor“, care a marcat finalul acestui sezon.

Vezi aici galeria foto

Şi dacă tot suntem la capitolul coincidenţe, Cristina Huidu a fost şi ea implicată, anul trecut, într-un accident la schi, nu departe de locul în care s-a lovit soţul ei.

Fratele lui Şerban, Vlad Huidu, care a fost victima unui accident de motocicletă în această vară, a plecat imediat spre Innsbruck. Potrivit ultimelor informaţii, e posibil ca pacientul să fie transportat într-un spital din Viena.

Foto: pagina personalăRecente pe Ok! Magazine

Stephan Pelger jpg
Kim Kardashian  jpg
Chef Cătălin Scărlătescu jpg
Gerard Pique si Clara Chia, Foto Profimedia jpg
baiat adoptat horia brenciu 8 jpg
Andreea antonescu jpg
Salma Hayek GQ Awards, Getty (4) jpg
shannen doherty foto profimedia 13 jpeg
FotoJetJLo jpg
ioana dichiseanu muzica fado jpeg
Shakira în public la Barcelona, vizionând Marele Premiu de Formula 1, Getty jpg
Pierce Brosnan și Keely Shaye Brosnan, Getty (1) jpg
MIhai Petre IMG 4218 (2) jpg
Charles Romania jpg
FotoJetMiddletons jpg
Kim Cattrall, Getty (2) jpg
Prințul Harry, Meghan Markle  foto   GettyImages jpg
Joe Biden   The White House 2 jpg