Şerban Huidu rămâne internat două săptămâni

4 ianuarie, 2011

Şerban Huidu a fost mutat, în cursul zilei de luni, de la Terapie Intensivă într-un salon al secţiei Neurologie a Spitalului Universitar din Innsbruk, după ce a ieşit din coma indusă şi starea lui s-a ameliorat. Medicii austrieci au stabilit că el mai trebuie să rămână internat cel puţin două săptămâni.

Şerban Huidu a fost mutat, în cursul zilei de luni, de la Terapie Intensivă într-un salon al secţiei Neurologie a Spitalului Universitar din Innsbruk, după ce a ieşit din coma indusă şi starea lui s-a ameliorat.

Medicii austrieci au stabilit că el mai trebuie să rămână internat cel puţin două săptămâni. Recuperarea completă a vedetei Prima TV ar putea duraînsă câteva luni. De asemenea, medicii au precizat că Huidu se recuperează foarte rapid, dar că este în continuare slăbit.

Şerban Huidu a ieşit, sâmbătă, din coma indusă, s-a ridicat pe pat şi a vorbit cu familia şi cu medicii spitalului din Innsbruck. "E minunat să îl văd că poate vorbi. Se poarte ridica, vorbeşte, comunică bine cu doctorii şi cu personalul medical. A întrebat de copii", a declarat Cristina Huidu, soţia realizatorului TV.

Miercuri, realizatorul TV a fost internat în stare de comă la Spitalul Universitar din Innsbruck, după ce a suferit un accident pe o pârtie de schi din apropierea staţiunii. El a fost menţinut în stare de comă indusă, pentru a i se face investigaţii medicale.

Mihai Găinuşă, care a mers în Austria să îşi viziteze colegul, spunea joi seară că acesta a fost detubat, şi-a recunoscut soţia şi se va face bine.Recente pe Ok! Magazine

Charlize Theron  foto   GettyImages jpg
Adele înainte și după dietă (1) jpg
Lady Gaga, Getty (2) jpg
Stephan Pelger1 (1) jpg
Joan Collins cu fiul Alexander Newley, Profimedia jpg
Angelina Jolie, Getty (2) jpg
Kim Kardashian  jpg
Gerard Pique si Clara Chia, Foto Profimedia jpg
baiat adoptat horia brenciu 8 jpg
Andreea antonescu jpg
Salma Hayek GQ Awards, Getty (4) jpg
shannen doherty foto profimedia 13 jpeg
FotoJetJLo jpg
ioana dichiseanu muzica fado jpeg
Shakira în public la Barcelona, vizionând Marele Premiu de Formula 1, Getty jpg
Pierce Brosnan și Keely Shaye Brosnan, Getty (1) jpg
MIhai Petre IMG 4218 (2) jpg
Charles Romania jpg