Serena Williams a făcut plajă în sudul Franţei. Ce costum de baie a ales celebra jucătoare de tenis pentru a-i avantaja silueta

14 iunie, 2021
1 profimedia 0614611099 jpg jpeg

Serena Williams are o constituţie impunătoare, un corp de adevărată sportivă. Nu este o prezenţă care poate fi ignorată, aşa cum şi pe teren se face remarcată prin jocul ofensiv.

La cea mai recentă competiţie sportivă, Roland Garros, care s-a desfăşurat la Porte D'Auteuil, Serena a fost eliminată în optimi de către Elena Rybakina, favorita numărul 21 a competiţiei pariziene. Visul Serenei Williams de a o egala pe Margaret Court (24 de trofee) în ierarhia titlurilor de Grand Slam nu s-a împlinit (nici) la Roland Garros. Americanca a părăsit întrecerea de la Porte D'Auteuil în optimi.

La câteva zile de la părăsirea turneului, Serena a fost văzută în sudul Franţei la plajă, în familie, cu soţul Alexis Ohanian şi fiica Olympia. Sportiva în vârstă de 39 de ani a ales un costum de baie întreg, simplu, alb, cu inserţii roz, negre şi galbene.

Tenismena s-a distrat copios cu familia: s-au bălăcit, au râs, au făcut sărituri în apă, uitând pentru moment de dezamăgiri sau planuri de viitor.

Cei doi soţi chiar au fost asortaţi în ceea ce priveşte costumele de baie, culorile din piesa întreagă a Serenei regăsindu-se şi pe şortul său.

Foto: ProfimediaRecente pe Ok! Magazine

andrew-  fergie
Fiica lui Kim Jong un, Ju Ae   Profimedia (1) jpg
andreea marin6 jpg
Catherine Zeta Jones
Hugh Jackman și soția sa, Deborra Lee Furness
Elizabeth Taylor 0  sursa   GettyImages jpg
denise si sotul
1 jennifer garner jpg jpeg
carmen bruma mircea badea jpeg
Anisia Gafton jpg
kim si kanye jpeg
Crina Semciuc    FOTO Horațiu Sovaiala, Ionut Rusu (1) jpg
elvis presley
Andreea Marin nou jpg
Daniel Craig, Getty (1) jpg
DSC 0088 site jpg
julia fox kanye west penis1 jpg
titanic3 jpg